Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más is van így? Tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így? Tudnátok ötleteket adni? Kezdek megőrülni.

Figyelt kérdés

A barátommal mi még nem élünk együtt. 24 évesek vagyunk, én egy éve dolgozom. Ő már 4 éve. Messze is lakunk egymástól így hétvégén tudunk találkozni. Hol náluk hol nálam. Mindketten otthon élünk még. És ez a problémam.

Egyszerűen kb képtelenség hogy kettesben legyünk, csak mi. Annyira frusztrál.. Anyu meg sokszor húzza a száját ha jön a barátom mert hogy kevés a hely meg egyszerűen nem szereti ha van itt valaki.

Nem a barátommal van gond mert őt szereti, hanem úgy egyáltalán nem bírja ha van itt valaki 1-2 napot. Pl. Barátnőmnek se örült rokonnakc sem..

Annyira szeretnék már elkoltozni de olyan idegesítő hogy nem tudok és egyszerűen kikeszulok már.

Teszem félre a pénzem nem szórom el marhaságokra. Felelősségteljesen gondolkodom. De megkattanok már komolyan hogy nem tudom a saját életemet élni..

Anyámék nincsenek rám tekintettel sokszor, míg én mindenre figyelek..

2017. dec. 19. 07:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Így van mit kell halogatni meg a kifogásokat keresni? Nézz ott munkát ahol lakik és költözz oda. Ennyi. Mi a párommal egy városban éltünk, de pár hónapja nem messzire ugyan de máshova költözött. Januárban lesz egy éve hogy együtt vagyunk. Nekem 1 hónap múlva lejár a munkahelyemen a szerződésem és költözök hozzá. Egy mert már nem akarok itt távkapcsolatosdit játszani, kettő unom már hogy mindig anyuékat kell kerülgetni. Elvágyom otthonról már nagyon, így hogy párom is van meg pláne.
2017. dec. 23. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!