Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyire igénytelen a párom? Rettenet büdös gombás a lába és nem képes elmenni orvoshoz
Figyelt kérdés
Örülök, hogy ez egy anonim oldal, mert ez annyira ciki, hogy senkinek nem szeretnék róla beszélni, nem tudom mitévő legyek. Együtt élek párommal, akinek egyre durvább a lábgombája, valamilyen rejtélyes oknál fogva szerencsére én nem fertőződtem meg (legalábbis nincsenek tüneteim) de egész egyszerűen sz@@rik bele az egészbe, 1000x elmondtam már hogy menjen el orvoshoz. A válasza erre mindig az, hogy már régebbben volt és nem használt az antibiotikum. Még ilyen népi gyógymódokkal sem próbálkozik, legalább látnám az igyekezetet. Legszívesebben levágnám a lábait annyira büdösek, a padló, a szőnyeg is olyan szagú. Mit csináljak? Addig ne feküdjek le vele, vagy hogy tudnék rá hatni? Undorodom már tőle, pedig amúgy szeretem. :-( Vendégségben is vérciki, ha megyünk valakihez és leveszi a cipőjét...2017. dec. 13. 17:05
21/25 anonim válasza:
Fogat azért szokott mosni, vagy büdös szájjal csókol meg?
22/25 anonim válasza:
a legjobb gyogymod labgombsra a teafaolaj, dm-beb rossmannban, barhol kaphato, olvass utána
23/25 anonim válasza:
Az első válaszoló leírta a lényeget.
24/25 anonim válasza:
Hát ha ilyen komoly a helyzet, akkor ezt ő is érzi. Szerintem simán hozd szóba. Ha normális őszinte a kapcsolatotok és ismétlem NORMÁLIS, akkor semmi probléma nem adódik abból, ha megbeszélitek, hogy kezeltesse. Egyébként meg, ha jársz manikűröshöz kérj tanácsot, tud adni rá szert, vagy a legjobb, vidd el, küldd el kezelésre, ha más nem, karácsonyra valamire. ;)
25/25 anonim válasza:
Egyébként szerintem kellene váltócipő is mert ha 12-14
órát naponta ugyanabban a cipőben dunsztolja a lábát, sose fog meggyógyulni. Igazából max 8-10 órát lehetne ugyanabban a cipőben a láb, de ha gombaveszély van akkor sokkal kevesebbet. Ja és pamutzokni, bőrcipő, vagy vászoncipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!