Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyire igénytelen a párom? Rettenet büdös
gombás a lába és nem képes elmenni orvoshoz
Figyelt kérdés
Örülök, hogy ez egy anonim oldal, mert ez annyira ciki, hogy senkinek nem szeretnék róla beszélni, nem tudom mitévő legyek. Együtt élek párommal, akinek egyre durvább a lábgombája, valamilyen rejtélyes oknál fogva szerencsére én nem fertőződtem meg (legalábbis nincsenek tüneteim) de egész egyszerűen sz@@rik bele az egészbe, 1000x elmondtam már hogy menjen el orvoshoz. A válasza erre mindig az, hogy már régebbben volt és nem használt az antibiotikum. Még ilyen népi gyógymódokkal sem próbálkozik, legalább látnám az igyekezetet. Legszívesebben levágnám a lábait annyira büdösek, a padló, a szőnyeg is olyan szagú. Mit csináljak? Addig ne feküdjek le vele, vagy hogy tudnék rá hatni? Undorodom már tőle, pedig amúgy szeretem. :-( Vendégségben is vérciki, ha megyünk valakihez és leveszi a cipőjét...
#10 Áh, mindig elfelejtem, hogy a világ tele van olyan primitív emberekkel, akiknek a szerelem kifogás bármire is. :D Hát ha ez a helyzet kérdező, akkor szagolgasd csak tovább. Ki milyet szakít... :D
2017. dec. 13. 17:27
12/25 anonim válasza:
Fúúúj,de gusztustalan!
Általában öklendezni szoktam az igénytelen emberektől,ez az orrom miatt van,sajnos.
Amúgy meg ja,téged is minősít az eset!
2017. dec. 13. 17:39
13/25 anonim válasza:
Én is osztom az első válaszoló véleményét, hogy a francba van az ilyennek baeátnője, amikor a csapból is a maximalizmus folyik??! Amúgy én nem tudom hogy vagy képes lefeküdni vele..
2017. dec. 13. 17:42
14/25 anonim válasza:
Van olcsón hentesbárt most a Tesziben. Lehet érdemes lenne egyre beruházni, aztán 'meglepni' egyik éjjelen.
2017. dec. 13. 17:47
15/25 anonim válasza:
magadat járatod le egy büdöslábú páviánnal
2017. dec. 13. 18:30
16/25 anonim válasza:
Fúj, ez nagyon undi. Igen, ha a szép szó nem vált be, jöhet az ultimátum, amíg nem megy orvoshoz, nem érhet hozzád. Ajánld fel, hogy szívesen el is kíséred.
2017. dec. 13. 18:46
17/25 Bence_ válasza:
Veszel krémet, ecsetelőt akarmit ami erre való. Bekened.
2017. dec. 13. 18:58
18/25 anonim válasza:
Ha valakinek izzadós a lába, akkor igen, büdös is. Erről senki nem tehet, nem szándékos, viszont ez ellen lehet tenni, pl dezodor, ha hazaért lábmosás, mielőtt az egész házban elterjed a szag.
De a gombás fertőzés nem játék, kezelni kellene, mert még akár te is elkaphatod. Ez már igénytelenség kategória, és nem törődik se a saját, se a te egészségeddel. Ha nem változtat, én biztos otthagynám az ilyet. Gusztustalan!
2017. dec. 13. 19:24
19/25 anonim válasza:
Simán elkaphatod, hisz gondolom egy kád, vagy zuhanyzó van. Otthon is papucsban zuhanyzol?
Meg egy ágyban alszotok.
Undorító, én megmondanám, hogy oké ő egészségevel játszik hajrá, de enyémmel nem, és viszlát-
2017. dec. 13. 19:46
20/25 Ollókezű Edward válasza:
Na most akkor gombás, vagy baktériummal fertőzött? Mert ha tényleg gombás, akkor nyilván nem fog hatni az antibiotikum, az csak baktériumra jó.
Gombára házi módszerként a teafaolaj használ.
Amúgy ja, nem feküdnék le vele, sőt, még el is választanám magam tőle, hiszen megvan az esélye annak, hogy tényleg megfertőz, ha eddig még nem sikerült.
Aztán ha majd sikerül elkapni tőle, akkor utána kinek fogsz még kelleni szerinted? Kb. senkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!