Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belenéznétek a párotok telefonjába?
Figyelt kérdés
Minap barátnőm fürdött, amikor megszólalt a telefonja, és a felugró képen ő volt, amint egy számomra ismeretlen fickóval karolnak össze. Nem szóltam semmit, és mikor később megnézte a telefonját, egy szót sem szólt, hogy ki kereste, pedig máskor mindig mondja, hogy szülei, tesója, barátnője hívta. Az is feltűnt néhány napja, hogy megváltoztatta a telefonja kódját. Megfigyeltem ugyan a mintát, de még nem néztem bele. Ti ilyen esetben belenéznétek? Vagy mit tennétek?2017. dec. 5. 09:55
21/28 anonim válasza:
Már ne haragudjatok de aki azt gondolja hogy a kommunikáció sz..t sem ér , akkor ott nagy bajok lehetnek.
Talán nem azt kellene kérdezni hogy "jaj drágám megcsalsz"? Hanem konkrétan a látott dologra kérdezni nem értem mi ebben olyan bonyolult.
De nem baj nézegessétek csak a párotok telefonját had gondolja azt hogy nem bíztok meg benne. Csodálkozunk hogy könnyen tönkre mennek a kapcsolatok mikor egyes emberek hüly.n gondolkoznak ilyen dolgokról.
22/28 anonim válasza:
Őszintén rá lehet kérdezni, de nem fogja őszintén elmondani. Aki meg azt tanácsolja, hogy kérdezz rá... hát.. próbáld meg, csak nem fogsz vele sokra menni.
23/28 anonim válasza:
#21-es nem bonyolult, de ha vaj van a füle mögött, marhára nem az igazat fogja mondani. Ilyenkor jön, hogy csak egy jó haver, meg csoporttárs/munkatárs, és csak x dolog miatt keresett. Ami természetesen lehet igaz is, de jobban valószìnű, hogy nem az. Azt tuti nem fogja rá mondani, hogy hát igen, eléggé bejönnek egymásnak a másik sráccal. Szóval igazából nem lesz előrébb vele az ember. Persze, evidens, hogy nem a megcsalásra kérdez rá az ember, de a konkrétan látott dologról is ugyanúgy lehet hazudni.
24/28 anonim válasza:
Na mi volt kérdező? Megkérdezted/megnézted?
25/28 anonim válasza:
Párkapcsolatban illene annyira ismerni a másikat, hogy a "jajj csak egy munkatárs" válaszból (pontosabban a testbeszédből, stb.) le lehessen szűrni, hogy mi a helyzet.
Bazz, én még a karácsonyi ajándékról se tudok hazudni a páromnak, ha megtippeli, hogy mit kap... Egyszerűen túl jól ismer.
26/28 anonim válasza:
Igen, azt le lehet szűrni hogy továbbra is gyanus, de az még mindig bármi lehet.
27/28 anonim válasza:
Tehát ha a párom beszél egy ellentétes nemű emberrel, vagy jóban van vele akkor megcsal? Ennyire nem lehettek hülyék bazki....
28/28 anonim válasza:
Nem feltétlenül egyből megcsal, és több furcsaság is volt, ha megfigyelted volna, nemcsak az hogy egy srác kereste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!