Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti belenéznétek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belenéznétek a párotok telefonjába?

Figyelt kérdés
Minap barátnőm fürdött, amikor megszólalt a telefonja, és a felugró képen ő volt, amint egy számomra ismeretlen fickóval karolnak össze. Nem szóltam semmit, és mikor később megnézte a telefonját, egy szót sem szólt, hogy ki kereste, pedig máskor mindig mondja, hogy szülei, tesója, barátnője hívta. Az is feltűnt néhány napja, hogy megváltoztatta a telefonja kódját. Megfigyeltem ugyan a mintát, de még nem néztem bele. Ti ilyen esetben belenéznétek? Vagy mit tennétek?

2017. dec. 5. 09:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%

Ez mekkora baromság már, amit néhányan írnak... Nekem is kód van a telefonomon, meg ujjlenyomat. Páromnak is. Sőt, anyámnak is, pedig egyedül él, neki aztán pláne nincs ki elől titkolnia.

Azért manapság az okos telefonoknál egy normális billentyűzárat beállítani, ne legyen már annyira ördögtől való... A kis simis meg gombnyomásra felkapcsoló telefon a hétköznapokban használhatatlan, ha hozzáér valamihez a zsebedben és már nyomódik is...

Ettől függetlenül a kérdező helyében én kapásból rákérdeztem volna, hogy cuki a kép, ki a pasi. Egy kérdés még nem féltékenységi roham. És akkor belenézésre sincs szükség (hacsak nem átlátszóan gyanús a válasz).

2017. dec. 5. 12:06
 12/28 anonim ***** válasza:
37%
Nem néznék bele. Egyszerűen rákérdeznék. A kommunikáció a kulcs ,anélkül semmit nem lehet megoldani.
2017. dec. 5. 12:46
 13/28 anonim ***** válasza:
81%
Úgy bírom ezt, hogy a kommunikáció a fő kulcs. Persze, ki az a h.u.l.y.e aki egy "megcsalsz e drágám" kérdésre bevallja, hogy "hoppá lebuktam, igen megcsallak"!?
2017. dec. 5. 12:51
 14/28 anonim ***** válasza:
78%

Igen, ez a baj a rákérdezéssel, hogy kb. sz.rt se ér. Úgy is jön valami kamu szöveggel aztán kész, le van tudva, a gyanu meg továbbra is fenn áll, vagy még jobban el is mélyül, és az esetleges megcsaló is csak óvatosabb lesz.

Szóval igen, konmunikáció meg bla bla, de ha tényleg gond van, semmit se ér.

2017. dec. 5. 12:55
 15/28 anonim ***** válasza:
82%
Igen nézz bele. S ha tévedtél, akkor többet ne tedd.és bízz benne.Az nem megoldás, hogy magadat őrölöd és féltékennyé válsz lehet ok nélkül. Ha nincs semmi gyanus a telefonba, akkor kérdezz rá és a reakciója segít a késöbbiekben, anélkül, hogy kutakodnál. Sajnos ebben az esetben szerintem simlis a csaj, de ez közel sem biztos.
2017. dec. 5. 13:04
 16/28 anonim ***** válasza:
22%

Soha nem néztem bele ilyen szándékkal 5 év alatt. Bizalom emberek, minden párkapcsolat alapja, ismerős?

Aki szeret az nem fog megcsalni. Ahol bejön a megsalás, ott a kapcsolat már nem jó, aminek jóval a megcsalás előtt már vannak jelei, amiket lehetetlen nem észrevenni. Ha nem romlik a kapcsolatotok, akkor nincs megcsalás, ennyi. Neked kell ismerned a párodat annyira, hogy lásd ezeket a jeleket.

De most tényleg azon kiakadni, hogy vannak férfi ismerősei?? És? Akkor mi van? Mindenkinek vannak. Miért ne beszélhetne bármelyikkel? Ettől nem fog megcsalni.

De a kapcsolatotok alapból nem ér sz.rt se ha egy ilyen kis baromság miatt egyből a megcsalás jut eszedbe...

2017. dec. 5. 13:33
 17/28 anonim ***** válasza:
39%
Nem néznék bele, az gerinctelenség, de azonnal kérdöre vontam volna a pasival kapcsolatban.
2017. dec. 5. 14:08
 18/28 anonim ***** válasza:
19%
Nincs barátnőm jelenleg, de sosem néztem bele. Régen rossz, ha már ilyesmit kell tenni.
2017. dec. 5. 14:16
 19/28 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ennyire senki nem hülye, hogy háttérképnek vagy hívó képnek a szeretőjével közös képet tegyen be.

De ettől függetlenül persze rákérdeznék, hogy láttam hogy hívott valaki, ez ki volt?

Egyszerűbb szerintem rákérdezni.

De persze nem vagyok szent, néztem már bele a párom telefonjába, ő is az enyémbe.

Kinek mi fér bele, ki mennyire féltékeny.

Nem jó dolog az biztos, jobb ha inkább rákérdezel és megbeszélitek.

2017. dec. 5. 15:46
 20/28 anonim ***** válasza:

Én rákérdeznék őszintén, hogy ki ez.

Nekem is van kód a telefonomon, páromnak is, de tudjuk egymás kódjait és jelszavait. Amikor az enyém le van merülve, akkor az övén böngészgetek és fordítva. Eszembe nem jutna dugdosni a telefonom és neki sem... O.o

2017. dec. 5. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!