Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most akkor mi van velunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van velunk?

Figyelt kérdés
Lassan 5 eve elunk egyutt mrg az alberletben ismerkedtunk meg . Nagy szerelem volt jottunk mentunk buliztunk eltunk. Jo volt a s.x is sokaig. Azota sokminden tortent velunk de mindig kitartottunk egymas mellett. De mar egy ideje belefaradtam a kapcsolatba . Van ilyen ? Vagy inkabb az a baj hogy 5 eve egyutt elunk folyamatosan? Mindketten dolgozunk most valtottunk lakohelyet.
2017. dec. 4. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz az alatt, hogy belefáradtál a kapcsolatba? Meguntad a párod? Vagy csak megszoktad? Vagy az a baj, hogy nincs baj? Más tetszett meg? Párod hanyagol? Bánt?
2017. dec. 4. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem bant sosem bantott meg szoban sem. Nem tetszik senki nem is foglalkozom massal.inkabb abbol ered hogy en mindignmennek buliznek ..mas az igenyunk intimitas teren engen nagyon idegesit ha nem tartja a rendet nem foglalkozik ugymond semmivel 4 napot dolgozik 4 napot pihen gepezik alszik..ha elmondom neki 20 szor akkor elmosogat vagy elmegy a boltba kb 5 eve ott zartumk hogy ha fel all az azstaltol torolje le maga utan..lehet en vagyok egy hazi sarkany ..de az miert egyertelmu neki hogy en mosok fozok takaritok meg egy 8 oras munka utan o miert nem tudja kitakaritani a wc.t vagy felmosni a lakast? Vagy ha elfogy a tej miert nem vesz ? Hjjaj lehet velem van a gond..nem tudom...itt tartunk mar evek ota..28 eves mindjart es a szamitogep foglalkoztatja..nem csinal semmit nem tanul ..nem sportol ..jo monduk en sem sportolok ..de kicsit probalok haladni az eletben...tanulok nemetet majd szeretnek egy barista kepzest vegezni ... megbeszeltuk h elmrgyunk becsbe 16-17en erre ma bejelenti h hazamegy a szuleihez..nem tudom mostanaban sokat gondolkozom az elkoltozesen...vagy csak az a baj h folyton munka es a haztartas van ... holnap lesz a sznapom az elozo ket evben egy csokit sem kaptam..vajon holnap kapok?
2017. dec. 4. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Olyan jo lenne szinhazba mozoiba jarni kirandulni ha arra jonnek haza hogy csinal vacsit vagy azt mondja h menjunk uljunk be valahova kajalni..miert nekem kell mindenre gondolni a haztartasban ..en csinaljam a dolgokat en talajak ki mindent en szervezzek mindent en szervezzek programot ..annyira sueretem a viragokat ..de soha nem kapok egy szal viragot sem..nyugtassatok meg h nem vagyok egy harpia es nem varok el tul sokat
2017. dec. 4. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

El hiszem azt hogy bele lehet fásulni egy kapcsolatba , minden nap együtt, v ki munkahelyen is pl....

De szerintem föl is lehet dobni egy régi akkar 1-2-3-4-....éves kapcsolatot, ha mindketten akarjak, es ha van meg szerelem...:)

Csak fantázia és egy kis meglepetés kell hoza...és egy kis pénz de az nem fontos.

Sokkal csökken-e a megcsalasok , szakítások száma is!!!!

2017. dec. 4. 19:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerelem a reszemrol mar nem hiszem hogy lenne. Szeretem es tisztelem . Soha nem bantott tamogatott minden fele teren nem bantott szoban sem tenyleg amugy egy rendes srac. De mar nem tusom hogy mit tevo legyek lb minden honapban 2 szer leulunk azbeszelni a dolgokat aki ugy nez ki hogy en mondom o meg hallgat ..aztan a vegen azt mondja hogy szeret es torodni fog velem.. tegnap este is beszelgettunk..ma kimosott es a boltba is elment . Megkoszontem neki jol esett. De miert nem kezdemenyez sosem semmiben? vagy ez igy jo? Nem tudom hogy dobhatnam fel..de az sem bizzos hogy nekem kellene ezt feldobni.
2017. dec. 4. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:

"m.. tegnap este is beszelgettunk..ma kimosott es a boltba is elment ."

Na, ez jó. Pont akartam kérdezni, hogy a 3-as kommentedben írt konkrétumokat ugye neki már mondtad?

Úgy tűnik foglalkozik azért vele.

HA pedig programra vágysz, arról is beszélj vele.

Én mondom, minden probléma onnan jön elő előbb-utóbb, hogy az ember unatkozik. Unja magát, unja a másikat, de leginkább magát.. Mondd meg neki, hogy most ez van, fel kéne dobni ezt azállapotot.

Csináljatok valami olyan kis progikat, amiket amúgy nem szoktatok, valami újat.

Most bízd rá, és lepjen ő meg valami meglepivel.

Vagy egyszerűen menjetek el valahova 1-2 napra kikapcsolni, új közegben.

Szerintem ilyen hullámvölgyek előjönnek előbb-utóbb mindenhol. ( nálunk is).

Szakadjatok ki ketten picit a szürke hétköznapokból.

A többi( házi munka besegítés) meg talán elindul, hiszen ott igyekszik, ahogy írod.

De hagyj idő is a változásra, nem fog senki egy csettintésre más lenni.

2017. dec. 4. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!