Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért ilyen gyerekes az ex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gyerekes az ex?

Figyelt kérdés

Annyira szánalmas ahogy viselkedik,nem tudja elviselni,higy én boldog vagyok mással annyira,amennyire ö soha nem tudott volba tenni,mert sajnos a viselkedése nevetséges...mióta én együtt vagyok a párommal az ismerőseimtöl sorra kapom a képernyöképet,hogy ez most komoly?

Összeszedett egy csajt,akit míg velem volt természetesen mindennek elhordott milyen ocsmány...és a csaj most állandóan rakosgatja a netre milyen csodálatosan boldogok...miért küldik nekem ezeket a képeket mikor nem érdekel?

Én dobtam ki,mert utáltam már akkora szerencsétlen.

Szerintem nagyon szánalmas,aki hirdeti a neten mennyire boldogok...szerintem ez nyilván másnak szól,ha valaki ezt csinálja..

Mielőtt elkezdenénk,hogy azért tettem fel a kérdést,mert féltékeny vagyok....nem.....azért mert nem értem valakinek ez mire jó? És annak aki nekem küldözgeti? Miért ennyire kíváncsiak az emberek???

2017. nov. 20. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Te miért vagy olyan gyerekes, hogy törődsz vele?
2017. nov. 20. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit zavar ez teged? En is szara posztoltam az eletem mikor uj volt a parom mert vilagga akartam kurtolni boldogsagom. Senkinek se szol. Nekem vagy mindenkinek! Na es? Egyebkent most ki is a gyerekes? A volt exed mert osszejott egy elotted lefikazott csajjal (vajon miert is volt fikazva? Feltekenseg miatt...?) vagy a csaj mert posztol, vagy az ismeroseid mert kuldik neked a kepeket vagy te mert a gyakorin onigazolni akarod magad hogy bezzeg te mekkora kiraly vagy! Elmondom nem vagy kiraly! Egy bunko vagy! Mit zavar teged hogy boldog? Vagy hogy ezt mutatja? Ja mert erre vagyik? Na hiszen! Mekkora gaz hogy valaki boldog akar lenni tenyleg. Pokolba vele! :))
2017. nov. 20. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés így kompletten legalább olyannyira gyerekes, mint az ex viselkedése.

Ha engem valami nem érdekel, nem foglalkozom vele. Tégy így te is. Ő teregeti a szennyest, az ő baja. Ő oszt meg dolgokat, az ő baja. Aki megosztja ezeket az meg az amaznak a baja...

az, hogy ezt a választ ide írtam, az én bajom.

2017. nov. 20. 12:31
 4/8 A kérdező kommentje:

Háát sajnállak,de komolyan,ha te a neten kürtölöd ezt világgá..... :)

Szánalmas

2017. nov. 20. 13:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem az a szanalmas ha az ember a valo eletben vagy a neten kurtoli szet a boldogsagat vagy szomorusagat, hanem hogy te ilyen stilusban beszelsz az exedrol (ami egyebkent teged minosit) es itelkezel tok jelentlektelen dolgok alapjan masokrol. :D

Tulajdonkeppen te egy szerencsetlen vagy.

Lepj ezen tovabb, ha szanod hogy posztolgatnak es neked szol, tiltsd le es kerd meg ismeroseid ne zargassanak ezekkel. Es legyel sokkal megertobb a jovoben az emberekkel mert magadnak konnyited meg az eletet es talan erteni is fogod mi hogy mukodik.

De ha ennyire akarod akkor azt mondom “de szanalmas”. Es akkor kost mi van? Szanjuk banjuk egymast. Buek

2017. nov. 20. 14:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Most nem igazán süllyednék a szintedre,ha valakinek ekkora a pofája,hogy tudja osztani az észt,kit mi minösít le,annak talán annyi esze lehetne,hogy én ismerem öt sajna,ez alapján minösítek...ellenben te úgy mondod rám,hogy szerencsétlen,hogy nem ismersz,nem tudom a neveddel és az arcoddal is ekkora pofád lenne e.

Nem vitatkozok ilyenekkel. További szép napot,buék.

2017. nov. 20. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg TE vagy a szánalmas, amiért FOGLALKOZOL VELE.

Marhára lezártad, ha ennyire tudod, mikor kivel mit csinál, és ezek szerint még a fészbúkját is nézegeted (rakosgatja a NETRE...).

Érdekes, nekem fogalmam sincs, mit csinál az exem, mert telibeszarom, és a SAJÁT kapcsolatommal foglalkozok, nem az ő idővonalát lesem.

2017. nov. 20. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Jol vannakkor ❤
2017. nov. 20. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!