Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Parommal osszekoltozes elott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parommal osszekoltozes elott allunk, de sajnos ő borzaszto igenytelen. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
En lasan 10eve egyedul elek (pontosabban sajat hazban, szuloktol kulon, viszont volt parommal eltem mar egyutt), ő csak most fog kirepulni a csaladi feszekbol. Sajnos naluk az egesz csalad ilyen igenytelen, ami alatt olyan dolgokat ertek, hogy a takaritas es tisztasag naluk sokadlagos dolog (es nem arra gondolok, h 1hetes por van a polcokon, hanem all a retek a csapban, a kadban, a wcben, a konyhaban, mindenhol), pisiles utan nem huzzak le a wct, nem mosnak kezet szinte soha (!!!), a parom lepedo es agynemuhuzat nelkul alszik az ágyban, akár utcai ruhaban bevetodve, mindent szetdob, otthagy, ha eszik valamit, siman leteszi az asztalra (pl szendvics, csoki, banan).. Sokszor rendesen hanyingerem van ha naluk vagyok, pedig en se vagyok egy rend es tisztasagmanias ember, de nekem ez nagyon sok. Mivel ő fog hozzam koltozni, legalabb ez a része megszunik, de a gond, hogy ő ebben az igenytelensegben nott fel, es nala ez teljesen rendben van, sajnos megmarad. Lehet ezt formalni, vagy ha ebben nott fel, akkor ez mar igy marad? Plusz nem szeretnék az anyja lenni, nem akarom "nevelni", meg raszologatni mint egy kisgyerekre, viszont neki magatol belso igenye nyilvan nincs ra, igy nem tudom mit lehet tenni. Szerinte en vagyok a finnyas. Az a furcsa, hogy masok elott jatsza a nagy igenyest, amig nem voltunk egyutt, en is azt hittem, hogy "urifiu" lehet, tehat valahol o is tudhatja, hogy mi lenne a normal, de amiota egyutt vagyunk, nem is probalja az igenyesseg legkisebb latszatat sem kelteni, nem is zavartatja magat, sot mint irtam, szerinte en vagyok finnyas. Ra lehet vezetni valahogy finoman, ugy, hogy tenyleg ne olyan legyek, mint az anyja??

2017. nov. 18. 00:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az én barátom családja is ilyen. Szerencsére ő látja, hogy ez így nem oké (nem szerénykedek, ebben nekem is jelentős szerepem van), és tesz is érte, vagyis próbál - mivel a család többi része puruttya, ez állandó szélmalomharc. Hiába takarítja le az asztalt, ha senki más nem vigyáz rá, és két óra múlva már csupa morzsa meg ismeretlen eredetű ragacs. Reménykedek benne, hogyha együtt fogunk lakni, akkor végleg levetkőzi az otthonról hozott negatív példát.

Ha nálatok viszont még igény sincsen a rendre és tisztaságra, akkor nehezebb dolgod/dolgotok lesz. Csak akkor megy, hogyha ő is változtatni akar a szokásain, különben abból fog állni az életed, hogy utána takarítasz.

2017. nov. 19. 08:15
 22/24 anonim ***** válasza:
60%
Mondhatunk neked bármit. Költözz csak össze vele, de ne gyerek panaszkodni második nap, hogy tiszta kupi a lakás, és neked kell mindent megcsinálni munka után.
2017. nov. 19. 13:16
 23/24 anonim ***** válasza:
Elég undorító a párod, mondjuk én nem is jártam volna vele.
2017. nov. 20. 09:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Persze az borzasztó ha nem mossa ki a csapot, pedig nem tart sokáig, főleg ecettel. De mondjuk a ruhában ágyba fekvés és a macska a lakásban az kb ugyanaz, ha kimegy a macska kintre is. Vagy minden kintlét után kimosod a bundáját? Ezen kívül az is kérdés, hogy Pesten éltek e vagy vidéken, mert pesti utca után én is minden ruhát kidobnék a szennyesbe azonnal.
2020. febr. 21. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!