Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Parommal osszekoltozes elott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parommal osszekoltozes elott allunk, de sajnos ő borzaszto igenytelen. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
En lasan 10eve egyedul elek (pontosabban sajat hazban, szuloktol kulon, viszont volt parommal eltem mar egyutt), ő csak most fog kirepulni a csaladi feszekbol. Sajnos naluk az egesz csalad ilyen igenytelen, ami alatt olyan dolgokat ertek, hogy a takaritas es tisztasag naluk sokadlagos dolog (es nem arra gondolok, h 1hetes por van a polcokon, hanem all a retek a csapban, a kadban, a wcben, a konyhaban, mindenhol), pisiles utan nem huzzak le a wct, nem mosnak kezet szinte soha (!!!), a parom lepedo es agynemuhuzat nelkul alszik az ágyban, akár utcai ruhaban bevetodve, mindent szetdob, otthagy, ha eszik valamit, siman leteszi az asztalra (pl szendvics, csoki, banan).. Sokszor rendesen hanyingerem van ha naluk vagyok, pedig en se vagyok egy rend es tisztasagmanias ember, de nekem ez nagyon sok. Mivel ő fog hozzam koltozni, legalabb ez a része megszunik, de a gond, hogy ő ebben az igenytelensegben nott fel, es nala ez teljesen rendben van, sajnos megmarad. Lehet ezt formalni, vagy ha ebben nott fel, akkor ez mar igy marad? Plusz nem szeretnék az anyja lenni, nem akarom "nevelni", meg raszologatni mint egy kisgyerekre, viszont neki magatol belso igenye nyilvan nincs ra, igy nem tudom mit lehet tenni. Szerinte en vagyok a finnyas. Az a furcsa, hogy masok elott jatsza a nagy igenyest, amig nem voltunk egyutt, en is azt hittem, hogy "urifiu" lehet, tehat valahol o is tudhatja, hogy mi lenne a normal, de amiota egyutt vagyunk, nem is probalja az igenyesseg legkisebb latszatat sem kelteni, nem is zavartatja magat, sot mint irtam, szerinte en vagyok finnyas. Ra lehet vezetni valahogy finoman, ugy, hogy tenyleg ne olyan legyek, mint az anyja??

2017. nov. 18. 00:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Hatha, egyutt vagy egy ilyen igenytelen emberrel, akkor neked mar edesmindegy. Majd asszimilalodsz. Kezdj gyakorolni. Te se huzd le a vecet pl. Hogy melton varhasd ezt az undikat :D.
2017. nov. 18. 09:01
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

Erről még az összeköltözés előtt kéne beszélgetni.

Nem kell az arcába vágni, hogy igénytelen, csak hogy szokták mondani, hogy lakva ismerszik az ember... és mit gondol, nálatok miből lesz konfliktus. Így te is fel tudod hozni, hogy ettől tartasz, és mi a véleménye róla.

A nevelést egy fokon nem úszod meg, de vannak fokozatok. Valahol az összecsiszolódás is átnevelés. :)

Lényeg, hogy tudjon előre az igényeidről, ne utólag legyen rázúdítva, mert az nyilván balhé lesz.

2017. nov. 18. 11:02
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

Én alapvetően egy ápolt, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok. A párom is az. Amikor összeköltöztünk mégis voltak konfliktusok apróbb dolgokból amíg össze nem csiszolódtunk. Ez a szokásokból adódott, de jelentéktelen dolgok voltak, mindenki ragszkodott a kis berögzött dolgaihoz.

Nálatok brutális eltérés van, ennek megfelelően a konfliktusok is ilyenek lesznek. Legnagyobb a kulturális különbség. Ezen te a büdös életben sem fogsz változtani.

Nevelni nem fogod tudni, ezek berögzült dolgok.

2017. nov. 18. 12:31
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem fog működni, tapasztalat. Édesanyám elkövette azt a hibát, hogy apám eme tulajdonságára úgy tekintett, hogy majd finoman kineveli belőle. Nem ment, csak rosszabb lett, 30 éve szenved és utálja az egészet. Helyedbe nem mennék ebbe bele.
2017. nov. 18. 12:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
De a személyi higiéniára ügyel, a testéhez hozzá tudsz érni undor nélkül?
2017. nov. 18. 12:57
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve össze sem jöttem volna egy ilyen igénytelen emberrel.

Felejtős, és ez NEM fog változni, te majd kettőtök helyett is robotolsz, hogy mindig rend legyen (amit ő telibeszar), vagy kidobod egy hét után.

2017. nov. 18. 13:46
 17/24 A kérdező kommentje:
önmagara azert igenyes(ebb), tehat furdes, hajmosas, tiszta ruha stb az azert alap. Egyedul a kezmosas nem! Ami szintén rettenetesen zavar. Ettol fuggetlenul szeretem, ezert vagyok vele a gondok es a kulonbozosegek ellenere is. Csakhat ha ossze is koltozunk en eleg sokat szivhatok emiatt, elsosorban idegileg, ezert voltam kivancsi ra, van e valakinek tapasztalata hasonlo teren, van e remeny
2017. nov. 18. 14:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel az emberrel ti nem illetek össze sajnos. Kár volt bennmaradni a kapcsolatban, amikor ezek kiderültek róla. Én pl semmilyen jörülmények között nem akarnék állattal együtt élni lakásban, ergo ha kiderül, a nőnek van lakásban tartott háziállata, akkor sajnos érzékeny búcsút fogok venni tőle. Hiszen azt meg nyilván nem várhatom el, hogy lepasszolja a kutyáját, aki évek óta hű társa.

Most még gondolkozol, hogyan lehetne megoldani, aztán meg az idegeidre fog menni. Nem vagyok tisztaságmániás, de amit itt leírtál a barátodról, gusztustalan!!!!! Férfiként mondom. Undorító, igénytelen.

2017. nov. 18. 16:29
 19/24 A kérdező kommentje:
Erdekes, hogy felhoztad a haziallat temat, ugyanis nekem en macskat tartok a lakasban (csak benti!), es a parom egyaltalan nem jon ki vele, utaljak egymast kolcsonosen. ő is ezen az allasponton van, hogy az allat nem hazba valo, ambar az en hazam macskastol mindenestol ezerszer tisztabb es rendezettebb, mint az ovek allat nelkul. De annak ellenere, hogy nem szereti, nem kerne tolem, hogy pateroljam el valahova, bar ha kerne, akkor elvalnanak utjaink (marmint nyilvan nem a macskammal). Valahol egyebkent sajnalom emiatt, hogy ilyen kornyezetben nott fel, mert nem tehet rola, hogy otthon ezt latta, senki nem nevelte igenyessegre, es mindenki szarik naluk mindenre. Nem csoda, hogy ilyen lett. Persze azota felnott, jarkal barataihoz, haverjaihoz, hozzam, ahol lathatja, hogy nem az a normal, amiben ők elnek. De szerintem ez ugy nem tudatosul benne, hogy naluk mekkora gondok vannak. Mindenesetre beszelni fogok vele errol komolyabban is, hogy ha egyutt akarunk elni, akkor muszaj lesz megemberelnie magat, mert en viszont nem mocsokban nottem fel, nem is vagyok hajlando toleralni, es cseled sem vagyok. Persze finomabban megfogalmazva
2017. nov. 18. 16:41
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miben reménykedsz, takarítani nem fog, kezet mosni se a WC-t lehúzni se.
2017. nov. 18. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!