Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más párja sem takarít? Ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más párja sem takarít? Ez a nő dolga és becsüljem meg ha hetente leviszi a szemetet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mikor nem laktunk együtt, a barátom sérelmezte, hogy én soha nem takarítottam nála (mikor volt saját lakásom, és csak aludni mentem át hozzá). Aztán úgy adódott, hogy beköltözött hozzám, de én még fél év alatt nem láttam felmosni, vagy porszívózni, kádat takarítani. Ha hetente kétszer elmosogatja azt a 2 tányért meg bögrét amire éppen nem értem rá, mindig odajön, hogy "Elmosogattam! Ügyes vagyok?" Én meg legszívesebben rávágnám, hogy "na ez már valami!", de inkább csak megdicsérem, mert a végén ezt se csinálja. Hogy lehetne valahogy rávenni, hogy nem esne le a keze, ha felporszívózna a szobában, vagy esetleg letörölhetné az asztalt, miután evett? És most azt hiszitek, hogy valami 18 éves srácról beszélek, aki most költözött el otthonról, de egy felnőtt férfiről van szó, aki már évek óta egyedül lakott! Itthon mindig ezt láttam, hogy anyukám mindent megcsinál, és gondoltam, na majd én nem hagyom, hogy a párom leüljön a gép elé, míg én takarítok, erre tessék! Nagyon elrontottam? Mit csináljak?

2017. nov. 17. 22:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

MONDD MEG NEKI, te okos!

Nem célozgatni kell, meg dicsérgetni, hanem kinyitni a szádat, hogy "ugyan, porszívózzál már fel". Ennyi, ha nem megy neki magától, szólj rá.

2017. nov. 18. 13:52
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem. Egy értelmes mai nő, egy háztartási robottal költözik össze. A szexet meg elintézik házon kívül.
2017. nov. 18. 13:59
 23/28 anonim ***** válasza:

Ezzel az egész "meg kell neki mondani hogy mit akarsz" dologgal a baj, hogy egy felnőtt emberről beszélünk, nem pedig egy 13 éves kiskamaszról. Megalázó egy felnőttnek kiosztani a házimunkát. Olyan, mintha le kéne vele ülni, és elmagyarázni, hogy először a zoknit kell felvenni, aztán a cipőt, majd elmondanád neki, hogy a cipőfűzőt is meg kell kötni. Ezekkel a dolgokkal egy felnőttnek tisztában kéne lennie, és ha egyedül a nőnek kell észbentartania és menedzselnie azt hogy mit kell otthon csinálni, akkor még így is csak egy pót anyuka, csak annyi a különbség, hogy a házimunka teljes magára vállalásával ellentétben itt nem egy csecsemőt kell élete végéig ellátnia, hanem egy 10 éves.

Tudom, hogy pasikent rohadt sz@r lehet elfogadni sokaknak, hogy pont ebbe a korba születettek, amikor már nem lehet rátolni egy másik személyre az ellátásotokat életetek végéig, de sajnos ez van...

2017. nov. 18. 14:36
 24/28 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem vagyok házimanó. Holnaptól megbeszéljük, ki mit szeretne csinálni.
2017. nov. 18. 18:09
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hát az jó ötlet, az meg hibás ötlet volt, hogy megdicsérted a nagy semmiért.

Felnőtt embertől elvárható, hogy rendben tartsa a környezetét, ha egyedül él, ha nem.

2017. nov. 18. 21:41
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem ki mit SZERETNE csnálni, hanem ki mit FOG csinálni.

Leírod, és kitűzöd a hűtőre, és ha nem csinálja meg, úgy marad.

2017. nov. 19. 13:18
 27/28 anonim ***** válasza:
Na sikerült megbeszélnetek?
2017. nov. 19. 14:04
 28/28 anonim ***** válasza:

Az én párom segít mindenben. Megbeszélés nélkül leosztódott ki mit szeret jobban csinálni.

A párom szeret mosogatni férfi létére és egyébként ő eszik többet otthon, ő termeli a több csetrest, így szinte mindig ő mosogat. Cserébe én csinálom meg az ágyat, illetve én pakolom el a száraz edényeket a csöpögtetőből.

Port törölni és porszívózni szeret, ezért ezeket ő csinálja az egész lakásban. Az enyém a felmosás és a fürdő-wc fényesre sikálása.

Sosem volt kérdés szerencsére, hogy besegít-e.

2017. nov. 19. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!