Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más párja sem takarít? Ez a nő dolga és becsüljem meg ha hetente leviszi a szemetet?
Sziasztok!
Mikor nem laktunk együtt, a barátom sérelmezte, hogy én soha nem takarítottam nála (mikor volt saját lakásom, és csak aludni mentem át hozzá). Aztán úgy adódott, hogy beköltözött hozzám, de én még fél év alatt nem láttam felmosni, vagy porszívózni, kádat takarítani. Ha hetente kétszer elmosogatja azt a 2 tányért meg bögrét amire éppen nem értem rá, mindig odajön, hogy "Elmosogattam! Ügyes vagyok?" Én meg legszívesebben rávágnám, hogy "na ez már valami!", de inkább csak megdicsérem, mert a végén ezt se csinálja. Hogy lehetne valahogy rávenni, hogy nem esne le a keze, ha felporszívózna a szobában, vagy esetleg letörölhetné az asztalt, miután evett? És most azt hiszitek, hogy valami 18 éves srácról beszélek, aki most költözött el otthonról, de egy felnőtt férfiről van szó, aki már évek óta egyedül lakott! Itthon mindig ezt láttam, hogy anyukám mindent megcsinál, és gondoltam, na majd én nem hagyom, hogy a párom leüljön a gép elé, míg én takarítok, erre tessék! Nagyon elrontottam? Mit csináljak?
Mondjuk te voltál a hülye,hogy ilyen rossz ómen után is engeded a lakásodban lakni.
Ha tőlem így követelte volna,hogy takarítsak ki nála,megmondtam volna,hogy jó,én megyek,nem kell kikísérni.Hozzátenném,hogy akkor látott engem utoljára,mert nem pazarlom tovább az energiámat egy ilyen herére.
Nem tudom, honnan szeditek össze ezeket a pasikat, én még nem találkoztam velük. 22 éves volt bartátomnál, míg otthon lakott, én a kanapén ültem, míg takarította a szobáját, mosni és főzni is szokott, ahogy 50-es apja is. Nyilván én sem vártam el, hogy nálam takarítson, ott én gondoskadtam róla, náluk ő rólam.
Mostani barátom is ellátja magát, ha nála vagyok főz és mosogatni sem enged. Ismeröseim dettó hasonlóan gyereket gondoznak, takarítanak, ezeket a lusta pasikat ti hol ismeritek meg? Egyetlen egyet nem láttam, csak hallomásból.
Baráti bukikon is a fiúk, akik elsőre mennek főzni.
Ki mit szakajt, azt szagol.
Ennél már csak rosszabb lesz. Ne adj' isten vele maradsz, becsúszik egy gyerek, aztán már egyszerre két önálló életre képtelen csecsemő fog a nyakadon lógni.
Ennek egy pót anya kellett, akit meg is dugat néha. Tiszta szívből mondom hogy keress egy felnőttet....
Hát, szerintem már az elejétől kezdve nem szabadott volna ezt hagyni, így nehezebb lesz rávenned.
Erre amúgy én is kínosan ügyeltem, nem akartam így járni. Első perctől kezdve felosztottuk, hogy kinek melyik házimunka fekszik jobban, és tartottuk magunkat hozzá.
Takarítani anynira az én párom se szeret, ezért inkább főz, mos és porszívózik, a többi az enyém. De hál istennek főzés után gyönyörűen eltakarít, mosogat, töröl maga után.
Próbáld meg innen megközelíteni a dolgot, hogy mit csinálna szívesebben, mosna, vagy fürdőt takarítana vagy ilyesmi. Ha sikerült megbeszélni, akkor pedig próbáld tartani magad ahhoz, ne csináld meg helyette. Ennyit tudok tanácsolni. 26/N
:DDD
Külön laktatok, és te tarts rendben két háztartást, mert a pasid annyira anemi szerepekre hagyatkozik, hogy nem tud igényes lenni a saját körnezetére? LMFAO
Hogyne. :D
Az a baj, hogy a pasidnak annyira része ez a fajta viselkedés, gondolom otthon se kellett sose semmit egyedül elintéznie, hogy ebből te már nem neveled ki sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!