Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más párja sem takarít? Ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más párja sem takarít? Ez a nő dolga és becsüljem meg ha hetente leviszi a szemetet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mikor nem laktunk együtt, a barátom sérelmezte, hogy én soha nem takarítottam nála (mikor volt saját lakásom, és csak aludni mentem át hozzá). Aztán úgy adódott, hogy beköltözött hozzám, de én még fél év alatt nem láttam felmosni, vagy porszívózni, kádat takarítani. Ha hetente kétszer elmosogatja azt a 2 tányért meg bögrét amire éppen nem értem rá, mindig odajön, hogy "Elmosogattam! Ügyes vagyok?" Én meg legszívesebben rávágnám, hogy "na ez már valami!", de inkább csak megdicsérem, mert a végén ezt se csinálja. Hogy lehetne valahogy rávenni, hogy nem esne le a keze, ha felporszívózna a szobában, vagy esetleg letörölhetné az asztalt, miután evett? És most azt hiszitek, hogy valami 18 éves srácról beszélek, aki most költözött el otthonról, de egy felnőtt férfiről van szó, aki már évek óta egyedül lakott! Itthon mindig ezt láttam, hogy anyukám mindent megcsinál, és gondoltam, na majd én nem hagyom, hogy a párom leüljön a gép elé, míg én takarítok, erre tessék! Nagyon elrontottam? Mit csináljak?

2017. nov. 17. 22:43
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
1%
Fogadd el. Ez a cicák dolga. A hapsid pedig hozza haza a sok pénzt.
2017. nov. 17. 22:46
 2/28 A kérdező kommentje:
Még ha eltartana megérteném, de hát nem! :D
2017. nov. 17. 22:47
 3/28 anonim válasza:
1%
De legalább jól megcsinál igaz?
2017. nov. 17. 22:48
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindenben, itt is a felezès a nyerő.
2017. nov. 17. 22:52
 5/28 anonim ***** válasza:
88%
Tudod a kommunikáció csodákra képes. Elmondod neki,hogy mi a bajod és igyekeztek kompromisszumot kötni.
2017. nov. 17. 22:54
 6/28 anonim ***** válasza:
36%
Vicces lenne ha itt lenne a gyakorin Consuela, beírhatná, hogy "No, no" Bru ha ha ha ha ha ha ha (badumtss bazinga műnevetés)
2017. nov. 17. 23:00
 7/28 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen lusta dögöt páros lábbal rúgnám ki, ezt javaslom neked is, hacsak nem akarsz továbbra is takarítónőt játszani. Ha eltartana, más lenne a helyzet, de így, hogy mindketten dolgoztok, neki is ki kéne vennie a részét a háztartásból.
2017. nov. 17. 23:11
 8/28 anonim ***** válasza:
90%

"Mikor nem laktunk együtt, a barátom sérelmezte, hogy én soha nem takarítottam nála..." - csak halkan jelzem, hogy ez volt az a pont, ahol felvillantak a rikito voros jelzoraketak, hogy "haho, dobnivalo balfa-sz!". Bar, te ahogy latom ugyis az a tipus vagy, aki szeret eveket elvesztegetni, aztan kesobb radobbeni, hogy felnott embereket nem fog ujraszocializalni.

"mindig odajön, hogy "Elmosogattam! Ügyes vagyok?" - bar, en itt szaradtam volna ki mint a Szahara. Gyerekekkel nem tudnek szexelni, a parod pedig csak egy kisgyerek.

2017. nov. 17. 23:14
 9/28 anonim ***** válasza:

Kifogtál egy taplót.

Előbb kellett volna ezt megbeszélni.

Bár a jele egyértelműen meg volt, mikor sérelmezte, hogy nem takarítasz nála. Körberöhögtem volna :D

Tudod összeköltözés előtt kell megnézni, kivel akarsz élni.

Ha már beköltözött hozzád, fogja meg a felmosórongyot és mosogatószivacsot, vagy költözzön ki.

2017. nov. 17. 23:16
 10/28 anonim ***** válasza:
1%

Miért, mi másért költözik össze az ember egy nővel??

A mai, egyéjszakás, szexkapcsolatos világban, mi másért érdemes nővel együtt lakni, ha nem a takarításért, főzésért.

Más, minden meg van, ha egyedül lakik az ember, akkor is.

2017. nov. 17. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!