Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen odaköltözni egy 38 éveshez?
2 éve vagyunk együtt. Ő már értelemszerűen dolgozik- szerencsére jó pozícióban, saját háza van. Én még egyetemre járok. Rossz anyagi körülmények között nőttem fel elvált szülők gyerekeként. Rengeteg mindent a párommal éltem meg először. Ő vitt először külföldre repülővel, wellness hétvégére stb...
Azt mondja, nagyon szeretné ha hozzá költöznék és nem kéne folyton búcsúzkodnunk esténként. Én is szívesen mennék, de még nem dolgozom és fura lenne ha teljesen eltartana. Nem tudom mit tegyek
Beszéld meg vele.
A rezsibe se tudsz beleadni?
Ne költözz oda. A függetlenséged lesz az ára ha odaköltöztök. Egyébként problémás lesz a kapcsolatod, ha összevesztek ő mindig éreztetni fogja veled hogy mennyi mindent adott neked te pedig érezni fogod hogy anyagilag függsz tőle.
A korkülönbség is ki fog bukni előbb-utóbb.
Szerintem csinálj magadnak anyagi egzisztenciát, ne függjél senkitől és akkor ahhoz költözöl akihez szeretnél, ha problémás lesz a kapcsolat nem kell azon gondolkodnod hogy mi lesz ha elköltözöl.
Ha te vagy a nő akkor semmi gond ezzel!
Ha úgy érzed, hogy szereted, és szeretnél vele lenni, ha az életedet szívesen összekötnéd vele, akkor semmi baj nincs ezzel!
Viszont valamennyire igazat adok a többieknek is, meg kell beszélned vele.
Nem tudsz hozzájárulni a mindennapi életetekhez mert még tanulsz, ezt el kell fogadnia, és veszekedések esetén sem vághatja a fejedhez, mert Ő ezt tudta és vállalta, nem egyedül hozod meg ezt a döntést.
Én is úgy élek a kedvesemmel, hogy alkalmi munkákat kapok csak.
Rengeteget beszéltünk erről költözés előtt, de ő azt mondta, utálja, hogy el kell mennem, az anyagiak felől meg ne aggódjak.
Egy éve élünk együtt, 95%-ban fizetem a konyhát és a saját dolgaimat (meg teszek félre, ha meghívom őt erre-arra), néha alakul csak, hogy kérnem kell tőle, mert épp nem jött össze annyi meló.
De szemrebbenés nélkül ad, mert szeret, és tudja, hogy átmeneti a helyzet, míg megszerzem a szakmámat.
Ülj le vele beszélni az aggályaidról, a kétségeidről. MI ebben nem adhatunk tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!