Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Te adnál kölcsön a párodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te adnál kölcsön a párodnak 1,5 millió forintot autóra?

Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 08:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
24%
Jó lenne, ha csak az szólna hozzá, akinek van legalább ennyi pénze, mindjárt átértékelődnének a válaszok.. képzeletbeli pénzt én is szívesebben osztogatok.
2017. nov. 12. 09:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de ugyanazokkal a feltételekkel, mint egy idegennek. (értsd hivatalos papírral, és biztosíték mellett).

A párkapcsolat gyorsan véget érhet, és nem akarnék utána évekig azon pereskedni, hogy a pénzem visszakerüljön.

2017. nov. 12. 09:36
 13/21 anonim ***** válasza:

#12. Akkor maradok, ha nem baj :p

31/f

2017. nov. 12. 09:39
 14/21 anonim ***** válasza:
59%

Közös kasszán vagyunk, megbeszélés kérdése, mire költjük a megtakarításunkat- és igen, ha arról van szó hogy autóra van szüksége, szeretné, meg is van rá az anyagi háttér, akkor miért ne? Bár ez nálunk nem kölcsön, szóval ez nem tudom, mennyire számít a kérdés megválaszolása szempontjából.

Ha külön kasszán lennénk, akkor is adnék neki. Tudom, hogy ha nekem lenne rá szükségem, ő is adna. Szerintem régen rossz az a világ/párkapcsolat, amikor az ember ennyire nem tud megbízni a párjában.

2017. nov. 12. 09:48
 15/21 anonim ***** válasza:
80%

Tekintve, hogy közös a háztartás, közös a kassza, igazából kölcsön sem tudok adni, hanem van egy közös megtakarításunk, amiről közösen eldöntjük, hogy mire megy el... ha kocsi kell, akkor kocsi kell.

Nyilván két hónap után se kölcsön, se sehogy nem adnék senkinek semmit, de egy stabil párkapcsolatban igen.

Ja, mi 800 ezerért vettünk friss műszakis kocsit. Inkább kápéra egy használtat, mint hitelre egy olyat, ami a felét éri abban a pillanatban, ha kigurult a szalon kapuján...

2017. nov. 12. 10:05
 16/21 anonim ***** válasza:
22%

Kölcsön?

Rosszul gondolkodsz.

Vagy nem tudod mit jelent ha valaki a párod.

Ti ma kapcsolatban vagytok, de nem vagytok egy pár. Ott ez értelmezhetetlen kérdés lenne.

2017. nov. 12. 10:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Körülbelül ennyi megtakarításom van. Nem adnék kölcsön, még a páromnak sem, ekkora összeget biztosan nem.
2017. nov. 12. 10:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Párkapcsolat és párkapcsolat között nagy a különbség.

Sokan írják, hogy "persze, közös kasszán", vagy "nem, ez az összes pénzem".

Természetesen nem ártana tudni, hogy a kérdező mit értett a "párja" alatt.

Olyan fázisban vannak, amikor már közös a kassza, közös a megtakarítás (értsd valamiféle élettársi, vagyoni közösség), vagy olyanban, amikor mondjuk egy fél éves kapcsolatnál még éppen az összeköltözésen vannak túl, de a kassza kulcsa még mindenkinek saját.

2017. nov. 12. 11:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Csak ha lepapírozunk mindent.
2017. nov. 12. 16:52
 20/21 anonim ***** válasza:
azért ennyire nem lehet jó az ágyban...
2017. nov. 13. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!