Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te adnál kölcsön a párodnak 1,5 millió forintot autóra?
Nem, nevetséges a kérdés.
Miért adnék neki ekkora összeget szórakozási célra? Meg aztán ismerem az anyagi hátterét, meg akármilyét? Ez rengeteg dologtól függ.
Akkor a legvalószínűbb, ha havi 300 nettó felett keresne, és már x milla összejött neki, csak az én másfelem hiányzik az álomautójához. De igazából, ha kérne tőlem, nemet mondanék. Ha én ajánlom fel a nagy megtakarításomból, hogy "héjj, tudom olyan régóta vágysz egy menő autóra és én tudnék neked kölcsönadni annyit, hogy ne kelljen még egy évig spórolnod" na akkor kölcsönadnék papírozva.
Ha luxushoz kérne kölcsön, hülyének nézném. Ha megtakarítás vagy csak csekély megtakarítással vagy csekély fizetéssel kérne kölcsön, szintén hülyének nézném.
Utóbbi esetekben elgondolkoznék a kapcsolatomon, hogy hülyének néznek vagy fejőstehénnek.
Ekkora összeget papír nélkül nem merek senkinek kölcsönadni. Kb 300 ezerig adnék kölcsön papír nélkül, 100ig meg pénzügyileg nem megbízható embernek, aki közel áll hozzám.
Igen, de minden héten, amikor nem fizet, eltörném a lábát.
31/f
Csak akkor ha közös névre vesszük és én is használhatom. Ez esetben viszont nem is kölcsön lenne.
Ha nekem lenne már és neki nem, akkor meg én is csak akkor hogyha keres olyan jól hogy megtudja adni. Addig használhatná az enyémet amikor nincs rá szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!