Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond, hogy nem akadok ki ezen?
A párom fiú buliba ment.
Az egyik barátjának a neje, kérdezte, hogy nem izgulok-e emiatt. Én bevallottam, az igazat: nem. Miért izgulnék?!
A csaj leüvöltötte a hajam, hogy pedig biztos meg fog csalni, a fiú bulik ilyenek.
Persze, nem hiszem el a baromságait, csak érdekelne: Ti kiakadtok, ha elmegy a Párotok? Csak én vagyok olyan fura, hogy nem?
Nem aggódom, érezze jól magát.
Ha meg félremegy, és kitudódik, akkor sok sok boldogságot nekik.
A másik csaj meg betegesen féltékeny, és magával nincs kibékülve
Én is szeretek a barátnőimmel csajos estét tartani és soha nincs egy rossz szava sem ez ellen.
Én is örülök, ha elmegy a barátaival iszogatni, bulizni, nekem legalább van egy nyugis "én estém" itthon. :)
Egyetlen egyszer fordult elő, hogy nem aludtam nyugodtan miatta, az is csak azért volt, mert reggel 7-kor úgy ébredtem, hogy még nincs mellettem és hirtelen valami rossz érzés kapott el. Kb. fél órát forgolódtam mire hazaért, végül kiderült, hogy csupán elaludt a buszon... Jól kiröhögtem és ennyi.
Jók a megérzéseim, elég ha a szemembe néz és azt mondja, hogy ne aggódjak. Maximálisan megbízok benne, soha nem adott okot arra, hogy ne tegyem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!