Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Anyóssal együtt lakni vagy hitel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyóssal együtt lakni vagy hitel?

Figyelt kérdés

A páromék háza hatalmas,a tetőtért szeretné megcsinálni magunknak ház helyett. Teljesen biztos vagyok benne,ha hozzájuk költöznénk össze,akkor előbb utóbb,de inkább elöbb én beleőrülnék abba ahogy ugráltatja az anyja a párom, viteti magát mindenhova,ha náluk vagyunk egyszerűen már idegesít ahogy viselkedik...

A párom természetesen nem látja,hogy így lenne...de hitel sem tudom mennyire jó ...ha lesz egy gyerekünk majd akkor is vinni kell anyukát mindenfelé ??? Szerintem ez csal szétszed két embert,ha ezen megy a vita..

A hitel jobb ötlet lenne?

2017. nov. 10. 13:38
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező, eddig hol laktatok? Mindenki otthon, és még csak most költöznétek össze?
2017. nov. 15. 11:15
 52/56 anonim ***** válasza:

Én csak a saját nézeteim tudom leírni és az az, hogy sokkal nyugodtabb az életem, mióta házban élünk az úgymond "társasház" nevű kínzás helyett. Mai napig visszatérő rémálmom, hogy vissza kell költözni egy olyan helyre (második leggyakoribb rémálom az "apám visszatér és megint diktátorkodik felettem" után).

Viszont a te "hát a panelban semmi baj nincs amúgy"-ja is ugyanúgy nélkülözi a realitást, csak a másik irányba. Általában a süket öregek szokták ezt mondogatni, mert már amúgy sem hallanak semmit, hiába zeng a tévé meg a hifi a szomszédban. Sajnos a panelprolik azok akik nemhogy utálják, hanem még ajnározzák is a panelt, hogy "milyen jó ez...", holott annyira azért nem. Sőt nagyon nem. Esetleg a '60-as években jó volt a bazinagy szegénység és hajléktalanság kivédésére, de most 2010 van. Túllépett az idő ezen már.

2017. nov. 15. 12:06
 53/56 anonim ***** válasza:

Azt nem állítottam, hogy nincs semmi baj a panellal, csak hogy közelsem annyira fekete a dolog, mint ahogy te felvázolod.

És az itt válaszolók között is csak te vagy az egyetlen, aki az anyóshoz költözést javasolná, mindenki más a hitel akár panel lakás verzióra tette le a voksát. Ha annyira szörnyű lenne, mint állítod, vegyesebb válaszok érkeztek volna, de nem.

2017. nov. 15. 12:20
 54/56 anonim ***** válasza:
Ja és ha valakinek megfelel ez az életforma, és nincs panasza ezzel kapcsolatban, akkor szerinted vagy arról van szó, hogy ők a legnagyobb rendbontók, vagy öregek, vagy panelprolik. Hát jah, mert ha már neked szr volt valahol valamikor, akkor másnak sem lehet jó, vagy jobb. Ez aztán szép érvelés, mikor mást már nem tudsz felhozni, akkor mások ledegradálása következik. Na ezért sincs több hozzáfűzni valóm ehhez.
2017. nov. 15. 12:37
 55/56 anonim ***** válasza:

#5három

Kíváncsi lennék milyen banda volt akik kellemes bégetnek a panel "jósága" mellett. Az ország legalább fele panelproli mentalitású, áldom az eget, hogy anyám családja kivétel ebben. Apám panelproli, ő is itt nyomná a "de jó a panel, nem olyan rossz az" és az ő baromsága miatt kellett olyan helyen élni, a mentalitásának megfelelő emberek között.

Anyám családtagjai viszont jól élnek ilyen téren, egyik sem panelproli és nem csak a lakhatás kérdésében, hanem amúgy sem. És szerintem ez jó, a világra nézve kínos ahogy tolonganak a prolik a kocsmában, a művházas vásáron, a LIDL-ben, meg ilyen egyéb lepukkadt helyeken.

És anyóssal élni sem mindig borzalmas, a szomszédaimnál látom (igaz ott két ház van egybeépítve, de lényegében két külön háztartás). Lehet vannak hátrányai is, de annyira nem tűnik ez vészesnek, az unokájuk felügyelete egész nyáron biztosítva volt, a kertbeli munkákat elosztják (nagymama többet dolgozik rajta, mivel otthon van egész nap) és úgy lényegében nem látom rosszabbnak, mint a zajos panelt ahol még a panelproli, "eccerű emberek vagyunk mink" bégető barinyájat is el kell viselni olyan épületes beszélgetése alatt, mint "bla bla bla hallottad, hogy a Jenci blablabla de drága a far-hát blablabla fúj orbán bla bla bla de magas a közös költség bla bla ott van az a szemét a 11-es lakásban, biztos valami gonoszságot csinál bla bla bla hehhehe de szeretjük ezt a helyet blablabla igyunk még a Lóbányaiból!"

2017. nov. 15. 12:50
 56/56 anonim ***** válasza:

A ház ahol éltünk nagyon "szép" volt, apámmal együtt 8 alkesz, kb. 8-10 károgó kisnyugíjas, 2-három "naccsalád", néhány burzsuj paréj akik rokokóban akarták kidíszeteni a lakást és persze az állanó muzsikás fiatalok. Soha többé!

2017. nov. 15. 12:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!