Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyóssal együtt lakni vagy hitel?
A páromék háza hatalmas,a tetőtért szeretné megcsinálni magunknak ház helyett. Teljesen biztos vagyok benne,ha hozzájuk költöznénk össze,akkor előbb utóbb,de inkább elöbb én beleőrülnék abba ahogy ugráltatja az anyja a párom, viteti magát mindenhova,ha náluk vagyunk egyszerűen már idegesít ahogy viselkedik...
A párom természetesen nem látja,hogy így lenne...de hitel sem tudom mennyire jó ...ha lesz egy gyerekünk majd akkor is vinni kell anyukát mindenfelé ??? Szerintem ez csal szétszed két embert,ha ezen megy a vita..
A hitel jobb ötlet lenne?
Ha már most ezen aggódsz, akkor még véletlenül se anyóshoz!
Én anno nem voltam elég uncsi, hogy kiharcoljam az albérletet, és bánom!
Most van házunk, de anyósomat útálom. Egy igazi fúria! Amíg nem laktunk egy fedél alatt, nem volt gond, de aztán...
Ne hagyd magad, mert én meg a párom kis híján elváltunk...
"és bánom"
Annyira ne bánd, már milliókat dobtatok volna ki összeadva - A SEMMIRE. Arra, hogy egyáltalán lehess valahol... És ehhez jön, hogy ha felújítasz ott valamit ahhoz kell a főgóré engedélye és ha meg is csinálod - SOSEM LESZ A TIED. És élhetsz kb. minimál stílusban, hogy amikor kirak, akkor ne legyen túl macerás a költözködés minden második évben...
vegyetek kisebbet, kevesebb hitellel, aztán ha lesz gyerek akkor váltotok.
most beleöltök sokat a tetőtérbe, és ha nem megy a dolog???
Köszönóm a válaszokat,megerősítéseket.
Oedves 10-es. Teljesen igazad van,a probléma az nálunk,hogy nálunk semmi ingatlan,segítség ahová költözz. A házra ha vennénk fel hitelt,csak kisebb házra lenne,de nyilván nem haladna 1ről 2re a dolog,mivel 2 minimálbért kereső embernél igen nehéz félretenni bármit is,ha közben hazafelé is nyomnom kell a pénzt,hogy beszálljak a rezsibe.. :(
Igen,van önerőnķ,kb.1 -1.5milliót kellene felvenni hozzá még.
Az anyós elég fiatalka,a hitel hamarabb lejár,mint 40-50 év..:)
# 18
A kérdés eldőlt mondhatni bár manapság banktól hitelt felvenni...közel az öngyilkossághoz hasonló sajnos.
Esetleg a munkáltatóitoknál nincs lehetőség kölcsönre?
Így a munkahelyetek is valamelyest biztosítva és nem lesztek kitéve uzsorásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!