Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves nő,44 éves gyermekes apával?
Bármit döntesz, a felelősség a tiéd. Igen, egy darabig működhet, de hosszútávon nem lesz jó neked, ugyanis a húsz évvel idősebb pasi mellé, kapsz mindjárt egy gyereket is. Nem tudom, mennyire vágysz családra, de ebben az esetben nincs úgymond felkészülési idő, hanem ott lesz, és kész, ha kedved van hozzá, ha nem.
Fiatal vagy még, és bár nem kérdőjelezem meg a szerelmet köztetek, azért gondold át ezt az egészet, és ne kapkodj el semmit.
Nem. Nem is értem, hogy az ilyen pasi mit gondol, ez nem normális dolog. Persze nem nehéz kitalálni mit gondol: fiatal csaja van, van aki pesztrálja a gyereket, részéről ez főnyeremény.
34/N
Nyilván ez a két konkrét személyen múlik, de az biztos, hogy én 24 évesen semmire sem vágytam volna kevésbé, mint hogy más gyerekét neveljem.
31 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!