Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 24 éves nő,44 éves gyermekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves nő,44 éves gyermekes apával?

Figyelt kérdés
A kérdésem az, hogy vajon mennyire lehet hosszú életű egy olyan kapcsolat, ahol a hölgy alig 24 éves és a férdi 44 éves, elvált, gyermekes? A férfi szeretné, hogy a nő anyja is legyen a 3 éves lányának. Működhet?
2017. nov. 2. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
rajtuk múlik, nem rajtunk
2017. nov. 2. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez rajtatok mulik. En 23 eves vagyok, de nem tudnek magamnak ilyen helyzetet elkepzelni, ha te el tudsz, akkor mukodni fog.
2017. nov. 2. 19:42
 3/9 Estádio de Felchút ***** válasza:
45%
Mmm... friss, finom kis p*nci. Nagy spíler az öreg. Kedves egészségére! :P
2017. nov. 2. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jönne be ez a felállás, túl sok a buktató. Sokkal egyszerűbb egy korban passzoló, gyerektelen férfival tervezni hosszú távra.
2017. nov. 2. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Bármit döntesz, a felelősség a tiéd. Igen, egy darabig működhet, de hosszútávon nem lesz jó neked, ugyanis a húsz évvel idősebb pasi mellé, kapsz mindjárt egy gyereket is. Nem tudom, mennyire vágysz családra, de ebben az esetben nincs úgymond felkészülési idő, hanem ott lesz, és kész, ha kedved van hozzá, ha nem.

Fiatal vagy még, és bár nem kérdőjelezem meg a szerelmet köztetek, azért gondold át ezt az egészet, és ne kapkodj el semmit.

2017. nov. 2. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. nov. 2. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem is értem, hogy az ilyen pasi mit gondol, ez nem normális dolog. Persze nem nehéz kitalálni mit gondol: fiatal csaja van, van aki pesztrálja a gyereket, részéről ez főnyeremény.

34/N

2017. nov. 2. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ez a két konkrét személyen múlik, de az biztos, hogy én 24 évesen semmire sem vágytam volna kevésbé, mint hogy más gyerekét neveljem.

31 n

2017. nov. 3. 15:38
 9/9 anonim ***** válasza:
A korkülönbség a te dolgod, láttam olyan párkapcsolatot, ahol 20 év volt a férfi és a nő között. A férfi volt az idősebb. És egy tökéletesen működő harmonikus kapcsolat volt. Viszont irreális elvárás, hogy az anyja legyél a gyerekének. Van már annak anyja, csak elvált az apjától. Vannak olyan döntések a gyereket illetően, amibe soha nem lehet beleszólásod, és neked is jobb így. Nem a te feladatod a gyereket nevelni, de attól még jóban lehetsz a gyerekkel.
2017. nov. 5. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!