Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális amit a barátom csinál?
A baràtom 29 éves én 19, lassan egy éve vagyunk együtt, néhány hónapja költöztünk össze (el kellett mennem otthonról, nem nagyon volt más választásom). Ö már nem élvezi a bulizást , semmiféle összejövetelt vagy ivást, én viszont szeretnék néha kikapcsolódni . Mióta együtt vagyunk egyszer sem mentünk sehova bulizni. Parszor en elmentem egyedul de folyamatosan hivogatott, írkált, GPS-el követett (telefonomon keresztül) és végül mindig nagy veszekedés lett a vége. Nem enged sehová, a közösségi oldalakról is le kellett törölnöm magam és persze tudja a jelszavaimat is. Ő azzal èrvel, hogy a bulizàs ès az ivàs nem megoldás, csak 'tüneti kezelès' az àtlagember szàmàra, ès én ne legyek átlagos. -persze nèhány ève ő is egy parti állat volt , de màr kinőtte-
Nem arról van szó, hogy ö tart el, mert dolgozom, viszont munkán is megtiltotta hogy szóba álljak emberekkel. A szociális életem teljesen kihalt.
Nem vagyok egy papucs, soha nem engedtem meg senkinek, hogy ennyire kontrolálljon , csak ö az egyetlen , aki segitett amikor bajban voltam és nagyon szeret is. Eddig eléggé sokat buliztam, hetente egyszer-kétszer, szóval most gondban vagyok.. nem tudom, hogy ennyi idösen teljesen abba kellene hagynom a szórakozást, megkomolyodni és élni a párommal?! Félek hogy megbánnám amikor idösebb leszek..
Nagyon kivàncsi vagyok a véleményetekre és személyes tapasztalatokra is, hogy helyesen döntsek a végén.
A barátaim és családom ezt eléggé abszurdnak tartják, èn még mindig nem tudom, hogy beteges fèltèkenységről van e szó vagy a pàrom szemèlyisège tulsàgosan uralkodó?
Kicsit sajnállak, viszont te rendesen asszisztálsz ehhez a rabszolgaélethez.
Ilyeneket a hírekben hallasz, amikor évek múlva kiszabadítanak valakit egy elmebeteg rabságából. Te meg önként besétálsz a csapdába, rosszul érzed magad, bizonytalan vagy, és lassan már elhiszed, hogy ami veled történik, az jó.
Én a helyedben hazamennék és keresnék egy szakembert, mert valami nagy baj van a "lelkeddel".
Az meg csak kifogás, hogy nem teheted meg.
Az a csoda, hogy még netezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!