Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire megszokott, hogy a párom gyakran arra kér, hogy nagy WC után fürödjek le alaposan?
Én szeretem a tisztaságot,de ez ezért na... Egy nap egyszer van jagy dolgom. Rendesen megtörlöm de pl suliban nem fogok nekiállni mosogatni magam. Hogy? Hol? Meg egyébként nem marad rajta az ürülék (->mivel megtörlöm) ezért "ráérek" este megmosni. Aki ezt higéniátlannak tartja az beteg. Nagyon.
Valamint én a páromat leszoktatnám az ilyen fogdosós szokásáról. Nem mosogatnám mindig magam. Szex előtt megfürdök,de ilyen külön kis "alkalmakat" ilyen feltétellel nem csinálok.
Nekem azert termeszetes, mert reggel elvegzem nagy dolgomat, utana lezuhanyzok aztan felöltözök. Ennyi. Barmit eszek/iszok, ha összevissza is, akkor is csak masnap reggel kell ujra.
A kerdesed (es következö valaszaid) viszont eleg furcsak. Miert kell "gyakran megkernie"? Miert turkal randomszerüen a seggedben (föleg, ha ezek szerint nem rajongsz erte)? Helyedben bekennem a hatsomat Nutellaval. Amikor meg remülten kihuzza kezet, kejesen lenyalogatnam az ujjairol...
De most hogyan oldható ez meg? Már a seggmosás. :D
A munkahelyemre mikor megyek ki wc-re végig a folyosón lebegjek ki a kollégáim előtt nedves wc papírral?
Vagy szarás után egyből- szerencsére van zuhanyzó is pl-
menjek a zuhanyzóba zuhanyozni? Vagy mi?
Én eddig azt hittem a sima wc papír erre elég. Mindig tanulok valami újat. :D
Hát ha sokat nyúl oda, akkor érthető, de elég érdekes helyzet az biztos.
"De ez hogy megy, most komolyan. Szarik, aztán elmegy zuhanyozni, és visszaveszi ugyanazokat a ruhákat? Naponta többször is?
Nem ilyenekre találták ki a nedves wc papírt?"
Nálam ez így működik:
Naponta egyszer szoktam kaksizni, azt is csak otthon. A fürdőszoba egyben van a wc-vel, így nincs nehéz dolgom ami a wc-zés utáni tisztálkodást érinti. Ha érzem, hogy kell, akkor fogom magam és előveszek egy tiszta bugyit - ez lehet a fiókból vagy a szárítóról is - és bemegyek a fürdőbe. A nacit leveszem és odadobom egy kisszekrényre, aztán megszállom a trónt. A dolgom végeztével zuhanyzok, vagy csak deréktól lefelé mosom meg magam, attól függően, hogy mikor fürdödtem utoljára. Nyilván ha 2-3 órája volt az utolsó, akkor nem állok neki még egyszer, ilyenkor szoktam csak alul megmosni magam. Aztán törölközés, felveszem a tiszta bugyit és azt a nadrágot, amit előzőleg levettem és félre raktam. Ennyi.
Amúgy nem minden esetben van így, ha pl. reggel munka előtt jön rám és késésben vagyok akkor maradok a nedves wc papírnál, meg ha hazautazom a szüleimhez, akkor is ez a protokoll, mert ott meg külön van a wc meg fürdő.
Amúgy engem nem zavar, ha egy nap több bugyit is el kell használnom. Most tök mindegy, hogy a pár naponkénti mosásnál 3 vagy esetleg 6 darab bugyi van benne.
HA meg vendégségben vagyok pl anyósoméknál vagy valami, akkor szarás után egyből menjek a fürdőbe zuhanyozni?
Nagyon lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!