Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a tanulást választom el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a tanulást választom el kell költöznöm, mit reagálnátok rá?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, barátom 20éves.

Volt munkám 4 hónapig összesporoltunk albérletre, 100 ezer ft-otadtam bele, miután összeköltöztünk egy hétre kirúgtak a munkahelyemről.

Gondolkoztam azon hogy visszamennék suliba letenni az érettségit, mivel nem végeztem el, és csak 8 általánosom van meg.

Azt mondta a párom ha visszamegyek a suliba akkor vége, mert ennyi idősen dolgozzak ,ne gondoljam meg magam hogy mégis iskolába járok, meg elpazarolnék 3 évet az életemből mert az érettségi nem számít.

neki sincs szakmája sem érettségije.

Érettségi után szeretnék egy szakmát tanulni, szerintem nem lenne hiába...

Azt is mondta majd kiderül mennyire szeretem....

Azt mondta csak akkor szeretem ha inkább a munkát választom és együtt élek vele.

2017. szept. 28. 11:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én egy pillanatig nem gondolkodnék, hanem elköltöznék és képezném magam.

Ő meg közmunkázzon, ha akar.

2017. szept. 28. 19:25
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

mindenképpen tanulj. Nem tudom miért hagytad abba a gimit, nem is lényeg, de nagyon tisztelem, csodálom azokat az embereket akik ilyen nehéz helyzetből fel akarnak kapaszkodni, céltudatosak és küzdenek, nem csak várják a sültgalambot. Menj vissza, érettségizz le estin, csinálj egy szakmát, és állj a saját lábadra. Őszintén sok sikert és kitartást kívánok neked.

A pasid meg ha ebben meg akar akadályozni és érzelmileg zsarol, egy kicsinyes, korlátolt ember, aki nélkül jobb lesz az életed.

2017. szept. 28. 22:52
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

Legalább rájöttél,hogy érettségi nélkül cseszheted,már valami.

Nem akarlak bántani,de hol voltál eddig,hogy 19 évesen még csak most gondolkozol,hogy basszus,csak le kéne érettségizni?Mert ha egy putris c típusú vagy "fehér söpredék" családból szalajtottak,azt mondom,oké.Ha nem,a szüleid anno nagyon elcseszhettek valamit,hogy egy időben ennél többre nem volt igényed.

Vagy szép vagy és emiatt jó ideig azt hitted,csak a sheggedből elélsz 100 éves korodig,vagy mit hittél?

Ha ilyen gyerekem lesz,mint te,egy nyolc osztállyal kitanulható szakmáig minimum elrúgdosom,ha kell,erőszakkal.Utána lehet akkora nagylány/nagyfiú,amekkora a csövön kifér.

Ha jót akarsz magadnak,dobd ki ezt a falloszt,mert aki nem támogat a terveidben,az nem szeret.

Off:Ismerek hasonló kaliberű lányt,aki még le is babázott.Képzelem,hogy a családi nem fordult meg a fejében.

2017. szept. 29. 02:27
 14/22 A kérdező kommentje:
Ha hetfőtől beiratkozom még nem késtem el, igaz?
2017. okt. 13. 22:26
 15/22 anonim ***** válasza:
Keress egy támogató pasit èrettsègizz le diákmunkában dolgozz 2szakmàt is tanúlhatnál. :)) Párod buta mint a 2610es nokia! Èrettsègi ès vagy nyelvtudás nèlkűl mehetsz svàjcba táncolni kb
2017. okt. 13. 22:45
 16/22 A kérdező kommentje:
Létezik olyan, ami felnőtt és nappali oktatás?
2017. okt. 13. 22:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Felnőtt képzésre beíratkozhatsz,ha anyukádék tudnak támogatni és fizetik.Szerintem gimibe már jó esetben keresztfélévesre,ha be tudsz íratkozni.
2017. okt. 13. 22:55
 18/22 A kérdező kommentje:
Mit jelent hogy keresztféléves?
2017. okt. 13. 23:00
 19/22 A kérdező kommentje:
Mindenképp nappalira mennék ahol nem gáz hogy 20 éves vagyok.... Van olyan hogy nappali felnőtt oktatás?
2017. okt. 13. 23:02
 20/22 Missi_Key ***** válasza:

keresztféléves az hogy a 2. félévtől ami kb január? fogod elkezdeni tanulni azt amit a rendes félévesek szeptemberben kezdenek el.

tehát nem fogsz lemaradni egy hónapot, hanem január?-tól egy csoportal elkezditek előről.

nézz körül hol van ilyen, én csak egyetemen hallottam keresztfélévről o.o

2017. okt. 14. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!