Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen igénytelen a barátom? 20L
Kifogott halat nem etetünk.
Magyarul biztos benne, hogy azt csinál, amit akar, úgyse fogod elhagyni. És igaza van. Minimális erőfeszítésre se hajlandó, hogy vonzó legyen számodra vagy könnyítsen a dolgokon. Van szex? Van. Kész a házimunka? Kész. Minek erőlködjön?
Ha annyira szereted, akkor ezt úgyis el fogod viselni.
De ha tényleg eleged van, akkor dobd ki a búsba! Tíz perc alatt találsz egy jobbat.
Gondolom nem volt apakép az életében, elváltak a szülei, vagy valami troger apja volt.
Nem tehet róla, de ettől függetlenül a helyedben én nem turnem el ezt.
a házimunka témát viszont aláírom.
az ellen mi férfiak genetikailag kódoltak vagyunk. - ilyen NINCS, miért, szerinted mi nők imádunk wc-t pucolni, vasalni, stb?
Nem, de megcsináljuk, hidd el, nektek sem szakad le a kezetek a házimunkától.
Kérdező: megcsalt, átvert, képtelen felöltözni utcára, bunkó... mi a kérdés?
Hagyd ott, mert változni nem fog.
13-as, mit nem tehet róla?
Felnőtt ember, nem a szülei hibája, hogy igénytelen, mert z Ő dolga változni. Nem dedós.
Mi tart vissza?
Mert ha azt mondod, a kapcsolatotok elején ezek a történetek fogadtak volna, akkor gondolkodsz folytatásban?
Mi 2,5 éve élünk együtt 4 éve ismerjük egymást- de nem az edzőteremből, szóval egyre jobb, és boldogabb az éltünk.
A te pasid meg szimplán bunkó, eddig bírt viselkedni, bár a "poén"-ja már túlmegy minden határon.
Küldd el a francba, legalább megint mos majd fogat egy ideig - ennyit tehetsz érte.
"Úgy érzem szeretem őt ezek ellenére is, én mindig 100%-osan hűséges voltam hozzá, ellenben róla ez nem mondható el, a kapcsolatunk els 1-1,5 évében rengetegszer átvert, majdnem megcsalt, semmi, ronda nőknek csapta a szelet, csak hogy meg... Megbocsájtottam neki, továbbléptünk."
Itt rontottad el. Már ezen a ponton látszott, hogy nem tisztel, és most is ez nyilvánul meg.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!