Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire tenne jót a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tenne jót a kapcsolatunknak, ha összeköltöznénk?

Figyelt kérdés
A barátnőm 1,5 hete szakított velem, mert idő kell neki. Most rosszul érzi magát, össze van zavarodva, mert olyan helyen kell laknia, ahol utál lenni. Nem akarja, hogy lássam a körülményeket (apját szégyenli, van rá oka, miatta érzi sz@rul magát). A körülmények miatt nem tudja, hogy szeret-e. Nem beszél velem, csak ritkán, találkozni is csak heti 1x szeretne vagy még ritkábban. Szüleimmel megbeszéltem, hogy hadd költözhessen ide a 2 kis kutyájával együtt. Jövőhéten szeretném ezt megbeszélni a barátnőmmel. Szerintetek mennyire korrekt, ha azt mondom, hogy akkor költözhet hozzánk, ha köztünk minden rendben lesz és újra járunk, együtt vagyunk? Egyáltalán, jó ötlet lenne összeköltözni vagy említeni neki ezt a megoldást?

2017. szept. 16. 10:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
9es: nem értetted meg, hogy nem volt hasonló kérdésem? Nem értem miért kell ezt csinálnod...
2017. szept. 16. 11:05
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

Ó, így már minden érthető. Bár eddig is ezt gyanítottam. Valójában te vagy az áldozat, kedves kérdező.

Akinek nincs rendben a családi élete, az nem fog szakítani, meg időt kérni. Az ilyen emberek segítséget kérnek, nem pedig azt, hogy még az az ember is leakajon róla, akit szeret.

Így viszont nem neki kell kérnie, hogy hozzátok költözzön, hanem még te kéred meg őt. :D

Ettől persze még szerethet, bár ez a fajta manipuláció okot adhat a gyanakvásra...

Ügyes a csaj. ;)

2017. szept. 16. 11:08
 13/23 anonim ***** válasza:

Ez kb olyan mint vékony jégen járni....

Most ha elköltözik hozzátok, de ti mégsem jöttök ki hosszútávon, akkor ugyanott van mint volt=olyan helyen lakik ahol utál.

Egyrészről megérteném ha vacilálna, másrészt én valószínűleg költöznék ha apám bunkó lenne velem és alig várná hogy eltűnjek.

2017. szept. 16. 12:15
 14/23 A kérdező kommentje:
Én is megérteném, ha vacillálna, adnék neki időt, hogy átgondolja. Azt gondolom, ha szeret és tényleg utál ott lenni, akkor jönni fog.
2017. szept. 16. 12:21
 15/23 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy ha ennyi idősen van munkája akkor albérletet is kereshetne?

Nyilván valóan ezzel téged akar manipulálni mert össze akar költözni. Te pedig elég szépen megkajáltad ezt az egész dolgot. Okos csaj ez.

Nyilván olcsóbb lenne nálad lakni mint albiban.

31/N

2017. szept. 16. 12:52
 16/23 A kérdező kommentje:
Nincs pénze albérletre, nagyon rossz a fizu
2017. szept. 16. 13:21
 17/23 anonim ***** válasza:

Drága lelkem... ha valakinek ennyire sz.r minden, az pont hogy a párjával töltene minél több időt, hogy vele megnyugodhasson. Olyan nincsen, hogy nem tudom szeretem-e. Ha ez kérdés, akkor nem szeretem. Hagyd a francba, ebből őszinte, szerető kapcsolat sosem lesz, mert az ő részéről már nincs szerelem. Persze, melletted maradna mert biztos nem költözne vissza apukához, de a kapcsolatotok nem lenne jobb semmivel. Max egy nagy színjáték lenne. Meg nyilván sokkal gázabb lesz majd x hónap múlva kirakni a házból, mintha össze sem költöznétek.

Ha szeretem a párom és vele akarok lenni, akkor NINCS olyan, hogy nem akarok vele beszélni. Ez csak egy rossz kifogás meg időhúzás a részéről. Ha jót akarsz magadnak otthagyod.

2017. szept. 16. 14:02
 18/23 anonim ***** válasza:
Tehát, ha jól értem nyakadra vennél, vagyis még rosszabb, a szüleid nyakába varnál egy idegroncs, lelikleg labilis csajt, akinek az apja örömtáncot járna, hogy végre elhúzott otthonról, lehet nem is engedné vissza ha egyszer elment, hisz nem kiskorú. Aztán örökre a nyakatokon maradna mivel nem lenne szíved kirakni az utcára. Nagyon meg kéne ezt gondolnod.
2017. szept. 17. 10:47
 19/23 A kérdező kommentje:
Szüleim mondták, hogy nyugodtan jöhet, nem zavarná őket. A körülmények miatt ilyen labilis, amikor máshol lakott, akkor nagyon jó volt vele, minden rendben volt vele. Úgy érzem, hogy ki kell onnan hoznom és utána minden rendben lenne. Csak átmenetileg lenne nálunk, amíg össze nem szedi magát, aztán mindketten összeköltöznénk egy albérletbe.
2017. szept. 17. 10:58
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha valakit szeretek, akkor szeretem szar körülmények között is, ha összeveszek az apámmal akkor is, ha stresszes vagyok akkor is. Ezt nem tudod felfogni. A körülményeim miatt nem bánok úgy a párommal, mint egy kutyával. Itt a körülényei a legkisebb probléma. De éljél akkor hazugságban...
2017. szept. 17. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!