Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tenne jót a kapcsolatunknak, ha összeköltöznénk?
Ó, így már minden érthető. Bár eddig is ezt gyanítottam. Valójában te vagy az áldozat, kedves kérdező.
Akinek nincs rendben a családi élete, az nem fog szakítani, meg időt kérni. Az ilyen emberek segítséget kérnek, nem pedig azt, hogy még az az ember is leakajon róla, akit szeret.
Így viszont nem neki kell kérnie, hogy hozzátok költözzön, hanem még te kéred meg őt. :D
Ettől persze még szerethet, bár ez a fajta manipuláció okot adhat a gyanakvásra...
Ügyes a csaj. ;)
Ez kb olyan mint vékony jégen járni....
Most ha elköltözik hozzátok, de ti mégsem jöttök ki hosszútávon, akkor ugyanott van mint volt=olyan helyen lakik ahol utál.
Egyrészről megérteném ha vacilálna, másrészt én valószínűleg költöznék ha apám bunkó lenne velem és alig várná hogy eltűnjek.
Ugye tudod, hogy ha ennyi idősen van munkája akkor albérletet is kereshetne?
Nyilván valóan ezzel téged akar manipulálni mert össze akar költözni. Te pedig elég szépen megkajáltad ezt az egész dolgot. Okos csaj ez.
Nyilván olcsóbb lenne nálad lakni mint albiban.
31/N
Drága lelkem... ha valakinek ennyire sz.r minden, az pont hogy a párjával töltene minél több időt, hogy vele megnyugodhasson. Olyan nincsen, hogy nem tudom szeretem-e. Ha ez kérdés, akkor nem szeretem. Hagyd a francba, ebből őszinte, szerető kapcsolat sosem lesz, mert az ő részéről már nincs szerelem. Persze, melletted maradna mert biztos nem költözne vissza apukához, de a kapcsolatotok nem lenne jobb semmivel. Max egy nagy színjáték lenne. Meg nyilván sokkal gázabb lesz majd x hónap múlva kirakni a házból, mintha össze sem költöznétek.
Ha szeretem a párom és vele akarok lenni, akkor NINCS olyan, hogy nem akarok vele beszélni. Ez csak egy rossz kifogás meg időhúzás a részéről. Ha jót akarsz magadnak otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!