Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnak is ilyen töketlen a párja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen töketlen a párja?

Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 19:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
A nejem is sokszor kiakad ezen, sokszor én is csak ilyen válaszokat adok. Nem mindíg van kedvem "ugrani", mikor kitalál valamit. Ez nem azt jelenti, hogy semmit nem csinálok, sőt éppen ellenkezőleg. Csak nem értem, ha hirtelen kipattan valami a fejetekből, miért kellene rögtön ugrani? Van fontossági sorrend, a férfiak meg amúgy is másképp gondolkoznak. Ami neketek fontos, vagy zavar, az nekünk sokszor "még ráér" kategória (pl a kukászsák kivitele, ha egyébként nem ontja a rothadó bűzt. Én ma elterveztem, hogy körte és barack befőttet rakok el. Délután, munka után hazajöttem a gyerekekkel, befőzés mellett megtanultunk közösen, vacsoráztak, fogmosás, majd megjött a nejem, aki mérges volt, mert nem hoztam ki a fészerből pár műanyagládát. Szombatra kell!!! Hát nekem ráér, ha nem bírja ki, majd kihozza
2017. szept. 12. 22:09
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Igen, kérdező, FELNŐTT párkapcsolat, mégis ilyen dedós szarsággal fárasztasz minket.

Egébként nem, szólj neki de persze könnyebb itt puffogni.

2017. szept. 14. 17:44
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem töketlenség, hanem lustaság.
2017. szept. 14. 19:17
 24/24 lewega ***** válasza:
Minden férfi töketlen, csak mindegyik más okból!
2017. szept. 17. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!