Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti raktatok ki képeket a közös lakásba a családról?
nálunk se divat, bár nekünk alig vannak élő rokonaink
ha téged zavar, akkor sokra mentek vele, hogy te is azt teszel ki, amit akarsz...
Lépj túl rajta. Azért ekkora drámát nem kell ebből csinálni. Ha annyira fontos neki, akkor miért ne rakhatná ki?
Amúgy nem. Nálunk fém bőröndben vannak képek, családról nem tettünk ki, szóba sem került soha. Csak közös képeink vannak kint, nem sok. 3 db a kapcsolatunk alatt készültek, 2 esküvői fotó, plusz 1 a menyasszonyi csokromról, és egy amin még ovisok vagyunk. Ezen kívül még a kutyáinkról vannak kint képek, és ennyi. Nekünk így tetszik, más véleménye meg pont nem érdekel.
A férjem nővérével amúgy én sem vagyok jóban, nagyon utál szerencsétlen:). Ők egymással sincsenek igazán beszélő viszonyban. Viszont az anyját szereti, mégsem akarja kitenni a képét. Ha nagyon akarná, akkor kitehetné, nem különösebben érdekelne.
Egy pár otthonába inkább valóak a közös képek, mint egyikük, vagy másikuk családtagjainak képei, de ez csak egyéni vélemény, nem kell senkinek egyetérteni vele.
Meglehetősen pipa lennék a páromra, ha hisztizne néhány kép miatt, amit kitettem a KÖZÖS lakásunkba.
Mi nagyon szeretjük a családunkat és egymást is. Vannak közös családi képeink keretben, a hűtőn, mindenfelé. Imádom őket nézegetni! Szeretem, hogy ahogy kóválygok a lakásban egy-egy kedves pillanattal találom szembe magam.
A párom kevésbé ilyen, de én pl. a párjaként figyelek, hogy ne csak az én családomról legyenek kint képek. Ugyanúgy vannak az övéről is. Mondom ezt úgy, hogy kb. 5-6 kép van kint a lakásban itt-ott nyaralásról, fontosabb eseményekről, tehát nem sok, de én imádom őket, nekem ettől (is) lesz otthon az otthonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!