Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti raktatok ki képeket a közös lakásba a családról?
Nem tudom, mi bajod van ezzel.
Nyugodtan kiteheti a testvérét, mert szereti.
Miért, ha összeköltözöl a pároddal, akkor íratlan szabály, hogy csak kettőtökről lehetnek képek, tehát senki sem rakhatja ki a családját, barátait, vagy mi?
21/L
Azt mondom, fő helyen a saját családom: értem ez alatt: Ha van párom, férjem, ( esetleg gyerekünk) akkor fő helyen az, ahol mi, és más is azt látná meg elsőnek. Perifériákon pedig mindkettejük családja, ha számunkra fontos még.
Az hogy neked nem fontosak, pl neki attól még lehet
Ha már ezen hisztizel, a későbbiekben igazi házisárkány leszel, bocsi
Nekem sincs képem senki másról, de nekem mondjuk úgy, nincs is páromon kívül senkim. Neki viszont van, és ez így egészséges.
23N
Itthon anyu és apu családtagjairól is vannak kint képek a nappaliban (kb. az egész családfa), illik az egész szoba stílusához, de én nem feltétlen tenném ki az összes rokon képét a saját házamban.
Beszéljetek meg egy helyet, ahol esetleg még beleférhet, és senkit sem zavar (előszoba, nappali egy része), mert pl. a hálószobában én sem nézegetném szívesen párom rokonait. Esetleg kérdezd meg, hogy mi okból rakná ki, mert ez így furcsa kicsit (közös képem nekem is van kint az öcsémmel, de csak róla nem rakosgatnék ki képeket)
Szeretem a családom de ez a fotókipakolás olyan proli' dolog,.
Más a fotófal,oda rakjon bárki bármit
,férj,gyerek rokonok,kutya stb.
Egyetlen ismerősömnél tetszett az ilyesmi de ők profi fotóssal megkoreografált' festményszerű modern fotón láthatók és faliképként.
Na az egyedi.
Elsőre szemét dolog de megkértem a férjem,hogy az elhunyt szerettei fotóit egy külön kialakított helyiségben ahová gyertát és mécsest is tehetük tegye.
Nem hiszem,hogy jó dolog az unokáknak és nekem se aki ápolta őket elesettségükben a páromnak sem folyton keserűen emlékezni.
Nem támogatom.
Nagymamáknak persze unokáról más dolog.
nekem se tetszene. manapság ráadásul mindenkinek vannak fent képei a gépén, családi nyaralások, minden amit el lehet képzelni. ebből kifolyólag még feleslegesnek is tartom. nekünk is van sok képünk, de benne egy dobozban. ha meg akarjuk nézni őket, akkor elővesszük és megnézzük.
de minden nap biztos nem akarnám nézni őket, amikor bemegyek a nappaliba, hálóba, nem tudom hova.
főleg ha nem is vagyok olyan jóban velük, kb csak random emberek nekem.
szerintem mindent együtt kéne eldönteni, hogy mit rakunk ki, mit nem. ha az egyiket zavarja valami nagyon, akkor felesleges megracionalizálni, hogy de nem látom minden nap a nővérem.
Micsoda tragedia.
Nekem anyamrol ,mamamrol ,papamrol ,növeremrôl is van kint kep. A pàromrol ,a lanyomrol es harom pasi baratrol ,meg 4baratnômRôl. A kutyaimrol ,automrôl es volt lovamrol. Az egyik falon az elôszoban az en kepeim vannak kint ,a masik falon az'övéi. Hatso bejaratnal van,ritkan hasznaljuk.
n25
hát neked nem tragédia, mert téged nem zavar. sőt, tetszik is.
de ha valakinek nem tetszik az ilyesmi, akkor miért kell ráerőltetni? nem azt kéri senki, hogy égesse el a képeket, csak ne rakja ki, hogy kénytelen legyen nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!