Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátnőd minden nap boltba járna?
Én érek rá jobban intézni a bevásárlást, de mivel nincs autónk nem tudok egyszerre megvenni mindent egy hétre.
Hetente legalább kétszer, de van, hogy ötször is elmegyek üzletbe, attól függően, milyen élelmiszerek kellenek, illetve mit készülök főzni.
Nincs messze, kb 10 percre az otthonunktól.
Nem költök többet, mintha heti egyszer mennék, csak praktikusabb, ha nem kell egyszerre hat szatyrot cipelni, illetve könnyebb a heti menüt is összeálítani, viszont így mindig szaladgálok
Szerintem ez így normális.
Friss kenyér csak akkor van, ha aznap vesszük. Zöldség és gyümölcs eláll pár napig, de az se örökké.
Elvileg vehetnénk egy hétre előre kenyeret. De akkor heti 6 napon szárazat ennénk. Sajnos. Régen legalább két napig ehető volt, ma már fél nap után megszikkad.
És ha már elmegyek kenyeret/kiflit/zsömlét/péksütit venni, akkor mást is tudok hazavinni.
Két hetente megyünk kocsival nagy bevásárlásra, tartós élelmiszert, tisztítószert meg húst nagy tételben, olcsón veszünk. Mégis naponta vásárolunk.
én is megyek minden nap...
iskola után kitalálom mit akarok enni aznap, hazafelé meg megveszem. ott van 5 percre a bolt.
Én is napi egyszer elmegyek, mert annyi mindent nem tudok elhozni.
A víz, ami az ő reszortja, mert kettő kartonnal elbír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!