Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Zavarna, ha a barátnőd minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a barátnőd minden nap boltba járna?

Figyelt kérdés

Én érek rá jobban intézni a bevásárlást, de mivel nincs autónk nem tudok egyszerre megvenni mindent egy hétre.

Hetente legalább kétszer, de van, hogy ötször is elmegyek üzletbe, attól függően, milyen élelmiszerek kellenek, illetve mit készülök főzni.

Nincs messze, kb 10 percre az otthonunktól.

Nem költök többet, mintha heti egyszer mennék, csak praktikusabb, ha nem kell egyszerre hat szatyrot cipelni, illetve könnyebb a heti menüt is összeálítani, viszont így mindig szaladgálok

2017. aug. 31. 16:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%
Nem tartanam praktikusnak. De erdekelni nem erdekelne kulonosebben.
2017. aug. 31. 16:08
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem zavarna meg az sem, ha megkérne, hogy hazafelé jövet ezért mert azért szaladjak már egy boltba.
2017. aug. 31. 16:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Beleneznek, mi jar annak a fejeben, akit ez zavar, hogy a baratnoje hanyszor jar egy heten elelmiszert vasarolni. Mi is igy szoktuk amugy, en jobban raerek ezert kb ketnaponta megyek kajat venni, 1-2 hetente egyszer meg elmegyunk a baratommal es akkor tudunk tobb cuccot venni, mert en nem cipelek egyedul egynel tobb zacskot.
2017. aug. 31. 16:11
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem zavar, ha mindig hoz kóbászt.
2017. aug. 31. 16:12
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindennap megyek inkább, amikor nagy bevásárlást csináltunk, a fele cucc ment a kukába, mert meg se ettük. A mai világban szerintem, amikor mindenhol minden nyitva, nagyon nem is értem ezt a spájzolást.
2017. aug. 31. 16:12
 6/19 AchromaticSmarties ***** válasza:
80%
A Tesco-nál van házhoz szállítás, így nem kell boltba járni, de igazából én is megyek majdnem minden nap, nem tudom egy hétre előre, hogy mit akarok majd enni.
2017. aug. 31. 16:15
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is én járok el jobban, de nem tudok kézben hazacipelni egy heti kaját, így kb. kétnaponta járok én is. De kötve hiszem, hogy ez bárkit is zavarna. Amíg nem olvastam el a osszabb kiírást, azt hittem ruhavásárlásra gondolsz. De ezt szerintem sokat csinálják így.
2017. aug. 31. 16:19
 8/19 anonim ***** válasza:
79%
Az még nem lenne baj, ha boltba jár, de hogy ennek ellenére soha nincs itthon aminek kellene lenni... nem értem mit csinál ez a nő.
2017. aug. 31. 16:23
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én maradok a heti egynél, kivéve olyan termékek amikből frissre van szükség. De az sosem több egy ezresnél.
2017. aug. 31. 16:24
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna a tudat, hogy ő mindig rohangál, én meg sose segítek neki. Ha egyszer ő menne, egyszer én, úgy oké lenne.
2017. aug. 31. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!