Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátnőd rossz tanuló lenne?
A barátommal mindketten tanulunk még, ő egyetemen másodéves, én pedig végzős vagyok művészeti szakközépben.
A szakmám remekül megy, versenyeket nyerek és dolgozok is benne suli mellett, de a "sima" tanulós tárgyakkal gondban vagyok. Az érettségi most jön, csak át akarok esni rajta, egyetemre a pontszámok nekem úgysem fognak számítani, mert felvételivel dől el a bejutás.
Egyébként intelligensnek tartom magamat, és érdekel a világ, tájékozódok az aktuális eseményekről, aktivistáskodok.
18L
Ó én erre csak azt mondom, hogy az a kitűnő tanuló aki mindent megcsinált amit mondtak neki. Biztos kiváló beosztott lesz belőle :)
Számomra ez nem jelent semmit mivel én soha az életbe nem tudtam leülni tanulni és emiatt egész iskolai pályafutásom alatt szopattak, aztán valahogy még egy egyetemet is sikerül valószínű jövőre elvégezni. Szóval engem nem zavarna átérzem a problémádat. 22/f
Nem.
Ha viszont tájékozatlan, műveletlen, buta lenne, az nagyon zavarna, sőt, ilyen lány nem lehetne a barátnőm.
18 évesen azért már illik rájönni, hogy az élet nem arról szól!
Hogy csak azt csináljuk ami tetszik, ami meg nem azt hagyjuk a fenébe. 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!