Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hozzá kell szoknom, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzá kell szoknom, hogy a szenvedély mindig eltűnik?

Figyelt kérdés

Volt kapcsolatom és rövidebb kalandjaim is a mostani párom előtt. Tudom, hogy a tűz idővel alábbhagy. A párommal házasodni készülünk,két éve jegyzett el, most már minden készenáll. Annyira sokat ábrándozom viszont más férfiakról,szerelmekről,kalandokról. A párommal meg tudjuk beszélni az érzéseinket. Ő 30 felett van, azt mondta, hogy ez így normális, a szeretet megmarad. Teszünk mi a kapcsolatért, a párom gyakran meglep ajándékokkal, elvisz étterembe,koncertekre,színházba,nyaralni. Sok áldozatot hozott már értem,hiszen azt is elviselte és türelmes volt, amíg még hülyén viselkedtem fiatalabban. Én is nehezen hiszem, hogy más a lelkitársam lehetne rajta kìvül. Vagy, hogy mással ilyen jól menne az együttélés kevés kompromisszummal. A szex inkább rutin ugyanakkor. És egy szavam se lehet, a párom mindig eljuttat a csúcsra,csak épp mindig tudom, hogy ezt hogyan fogja tenni. Néha okoz meglepetést, de soha nem hasonlít ez ahhoz a szenvedélyhez, ami egy kapcsolat elején van. Ha jóképű férfiakkal beszélgetek, elképzelem milyen kalandjaink lehetnének,és ez felkavar. Félre ne értsetek, soha nem csalnám meg a barátomat. Azt is hiába mondjátok, hogy nem éltem ki magam, mert nem erről van szó. Hiába élem át újra mindig a szenvedélyt, ha ezt választanám,akkor soha nem lehetne tartós kapcsolatom, és nem vagyok ilyen ribizli. De azért kicsit kétségbe estem, hogy vége a fiatal éveimnek és már semmi nem történik velem. Hogy lehet ezt elfogadni?

22l

2017. aug. 31. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Neked is tenned kell a kapcsolatért. Elismerted, hogy a párod nagyon sok mindent tesz érted. Ha kezd unalmassá válni amit csinál, akkor találj ki te új dolgokat. Neked is tenned kell azérr, h működjön, nem egyből feladni és temetni az egészet.
2017. aug. 31. 10:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez itt most teljes egészében rajtad múlik. Ha ennyire jó a kapcsolat valóban, akkor újra elő lehet hozni a szenvedélyt. Vannak a neten jó cikkek, hogy hogyan fedezheted fel újra, hogy miért is szerettél bele a párodba. Plusz az írásod alapján meg is beszélhetsz vele bármit. De alapvetően neked kell most cselekedni:) Volt, hogy én is belepunnyadtam a dolgokba, de aztán mindig eszembe jutott, ahogy ránéztem, hogy szerencsés vagyok, hogy az enyém, milyen jól néz ki, és belehalnék, ha többet nem csinálhatnánk együtt semmit és nem érintkezhetnénk egymással. Tudom milyen iszonyú érzés egy szakítás, és soha nem akarnám vele átélni. Szerintem a saját fejedben tegyél rendet mindenképp, biztos, hogy partner lesz hozzá. :)
2017. aug. 31. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
ennek (csúnya) vége lesz.
2017. aug. 31. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne lakjatok együtt! És mindkettotok probaljon ki új dolgokat.

Ne talakozzatok sűrűn. Izgalmas pasira meg állandó stabilitasra van szükséged. Amit nem lelsz meg egy férfi mellett.

Vagy több vasat tartasz a tűzbe.Túl fiatal vagy még h kiszámítható házasságban eltemesd magad.

2017. aug. 31. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Tehát neked olyan kapcsolatra van szükséged, ahol nagyon jól elvagy valakivel, de mellette kalandozgathatsz másokkal?

Ilyenkor csak az a baj, hogy mi van akkor, ha egyikőtöknak túl jól sikerül az egyik kalandja, és már nem akar a másikkal lenni, hanem az új kalanddal kezdene komoly kapcsolatot. Több, mint reális.

Viszont bajnak nem baj... nem hinném, hogy az lenne. Mert ha párod szakítana, akkor is előbb-utóbb találnál magadnak biztos pontot-kapcsolatot, vagy pl egyedül is lehet gyerkőcöt nevelni-néha lepasszolni-kalandozni mellette.

Csak tudnod kellene mire van szükséged, és aszerint kell cselekedned!

Mert ha a te személyiséged olyan, hogy mindig kell az új, akkor hülyeség magadat belekorlátozni egy komoly kapcsolatba, mert csak sérülsz, nem elégülnek ki a szükségleteid -vagy legalábbis nehezebben. (Elvileg képesnek kell lennünk párunkkal is minden szexuális-szenvedélyes szükségletünket kielégítenünk, aztán mégsem megy, nekem sem, hülye vagyok ehhez, és szívesen választom az egyszerűbb utat)

De ha neked a komoly monogám párkapcsolat mégsem egy korlátozó dolog, nem egy társadalmi elvárás csupán, amit nem tudsz teljesíteni, hanem erre van szükséged, akkor pedig nyugodtan házasodj meg, és nem lesz baj :)

2017. aug. 31. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajàt vélemény, de szerintem, ha az ember a hozzà való emberrel van együtt akit tényleg szeret, nem csak ilyen 2-3 éves fellàngolás, akkor a szenvedély nem múlik el, és a szerelem sem.

Te pluszban màs pasikról ábràndozol. Ès nem, ez így nem oké és nem normàlis dolog ha szeret az ember.. Nem való neked a hàzassàg. Fel kéne nőni hozzà . A kalandozàs elképzelése màsokkal is egyfajta hűtlenség. Amíg ezt nem vagy képes elengedni, nem kellene megállapodnod. Csak megcsalàs és vàlàs lesz belőle. De a te életed.

2017. aug. 31. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!