Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vikcy kérdése:
Hogyan mondjam meg neki, hogy hiányzik a szenvedély?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a párommal. Az elején kicsit nehezen indult az hogy fel tudjunk engedni egymással az ágyban. Azt tudni kell róla hogy ő az a típus, akinél inkább tudod mintsem érzed hogy szeret. Így van ez azzal is hogy mennyire kíván.
Egy kicsit hiányolom belőle azt a hevességet, azt a vágyat, amikor úgy néz rád, úgy érint, úgy csókol, mintha azonnal fel akarna falni. Már ez be tud indítani, de bármennyire is próbálom nem sikerül ezt kihoznom belőle.
Lehetséges, hogy ő ennyire nyugodt bár néha jól esne egy kis szenvedély.
2016. szept. 10. 02:35
1/3 anonim válasza:
balfék nem tud dugni. én lennék a pasid a lelkedet is kikefélném
2/3 anonim válasza:
Érdemes megpróbálni megbeszélni vele, de ha más jellem, akkor vsz hiába,viszont lehet hogy valamiért azt hiszi, hogy vissza illik vagy kell fognia magát. Semmiképp se úgy mondd, ahogy itt, mert azt fogja érteni belőle, hogy "nem jól csinálod". Ezek elég hisztérikák ha a szexuális teljesítményükről van szó. Úgy mondd, hogy azt érezze, hogy jó vele, ezért vágysz egy kis féktelenségre.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadom a tanácsod. Egyébként nagyon jó vele az ágyban, figyel rám. Kérdeztem tőle, hogy el tudja e engedni magát rendesen és azt mondta, hogy nem teljesen, mert félt engem, nehogy valami bajom legyen. Mondtam neki, hogy semmi bajom nem lesz, nyugodtan engedje el magát. Remélem, egyszer majd sikerül neki.
2016. szept. 13. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!