Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek külföldi párja van?
Légyszíves írjátok le hogy férfiak vagy nők vagytok.
Mely országban ismerkedtetek meg?
Hol és hogyan ismerkedtetek meg?
Tanítod őt magyarul,mennyire nehéz elmondanod/kifejezned nem az anyanyelveden bizonyos érzelmeket?
No vagyok 25 eves.
Gorogorszagba, itt is elek, O pedig itteni ferfi.
Munkahelyen ismerkedtunk meg.
Nem igazan tanitom magyarul, de azzal hogy kifejezzem az erzeseimet ugy ahogy gondolom, sosem volt gond a nyelv miatt. Se nala, se az elozo kapcsolataimban:)
Külföldön született és élő magyar is ér?
Amúgy ha tudtok angolul akkor nem lesz baj.
Ha épp zavar: "Fákáff!"
Ha szeretkeztek: "oh bébi, ájem káming"
Utána: "Det váz ászóm, béjbe"
Nem az enyém, de csak sztorit tudok.
Egyik szaktársam az egyetemen, 22 évesen szült egy kongói fekete férfinek gyereket, mert "becsúszott". A gyerek megszületéségig együtt éltek, megígérte hogy elveszi feleségül.
A férfi megkapta a magyar állampolgárságit, már nincsenek együtt.
Második ismerősöm, egy francia fekete fiúval járt 3 hónapig, míg hirtelen minden nyom eltűnt. Csak egy magyar címre várt könyv volt a lány és a fiú között, úgymond. A címre fél kiló heroin érkezett, könyvként feladva.
A harmadik, nem ismerősöm, csak ismreettség. Anyuka szült a török férfinek, aki nem engedte hogy a kisfiú megkapja a magyar ingyen oltásokat, kivitte Törökországba, és ott kezdte az ált sulit ( mert ezen oltások nélkül idehaza nem kezdhette volna. Költözött velük anyuka is. A gyermek diftéria miatt légzésbénulás miatt meghalt.
Negyedik ismerősöm: egy szaktársam apukája elvett egy cseh nőt, 30 éve boldog házasok
Ötödik ismerősöm: egy másik szaktársam apukája egy ukrán nőt vett el feleségül. Nem tudom mióta vannak már együtt.
23N
Nő vagyok és a párom német,interneten ismerkedtünk meg 5 éve. 2 éve én Németországba költöztem. A közös nyelvünk az angol és a német..mikor melyik jön ránk éppen :D nagyon keveset tud magyarul, nem is tanítom rá különösebben, mert nincs szükségünk rá :)
25N
Osztrák férjem van, Ausztriában ismerkedtünk meg közös ismerősök, barátok révén.
Nem tanítottam magyarul, önszántából megtanult magától. Amikor összejöttünk középfokon beszéltem németül, azóta letettem a felsőfokút is. Semmi gondom nincs az érzelemkifejezéssel, ha valaminek nyomatékot akarok adni, akkor maximum beszúrok egy magyar káromkodást is a mondandómba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!