Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a barátnőtök - akivel együtt éltek és eltartotok - azt mondaná hogy majd csak házasság után fog igazán odafigyelni arra hogy tisztaság és rend legyen a házban?
Szerintem ezzel a kijelentéssel arra akart volna rávezetni, hogy hamarosan el kéne jegyezned, meg elvenni. Csak pont ellenkezőleg sült el a játszmája, mivel közölted, hogy akkor te se adsz bele annyit. Erre már nem tudott értelmeset reagálni, így kijátszotta a síros kártyát. Én értem a lényegét a problémádnak, és igazat is adok. Itt most nem a takarítás a lényeg, meg hogy házvezetőnő legyen, de ha egy együttéléses kapcsolatba nem tudja bele adni magát 100%-ban, akkor a házasság alatt hogy menne neki? Csak mert akkor már érdemes, mert van egy papír ami összeköt? Nevetséges. Pláne hogy ő meg annyi mindent megkap tőled, ez tök nem korrekt hozzáállás a részéről.
Ha már eltartatja magát, és tartja a markát a holmikért, akkor a minimum, hogy ő más formában próbálja meg kompenzálni, jelen esetben az említett takarítással, hogy normálisan megcsinálja, nem csak immel-ámmal mert ő csak barátnő.
Ha nem dolgozik, akkor tényleg alap lenne, meg ideje mint a tenger, ha meg dolgozik, akkor ne tartassa el magát, és ne fogadja el tőled a cuccokat, vegye meg magának, aztán akkor jogosan kérheti, hogy jövő héten te takaritsd ki a budit.
Te meg ne legyél már olyan balek, hogy kitartod őt. Mégis mire fel? Még házasság alatt is alap dolog, hogy közösen viselik az anyagi terheket (ha nem is fele-fele arányban, mert az egyik fél jóval többet keres, de valamilyen arányban mégis), nemhogy egy kapcsolatban. Nem kell kitartott pitsát nevelni a barátnőnkből, mert láthatod, ez ide vezet, megszokja, aztán már ez sem elég.
Nem eddig eleg volt a kerdezonek az uj pinakolade elmenye
Most mar igeny lenne tobbre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!