Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond az, ha nem alszunk összebújva feltétlenül?
Alapvetően a vőlegényemmel nem alszunk együtt, mivel én is és ő is hason szeretünk aludni, néha átölelem hátulról, de egy idő után mindkettőnknek kényelmetlen lesz és "szétforgunk". A legjobb barátnőm viszont bogarat ültetett a fülembe, mivel szerinte egy párkapcsolat alapvető része lenne, hogy összebújunk.. valóban baj lenne ezzel?
20/L (21/F)
Dehogy baj! Viszont az élet alapvető része a kielégítő pihenés, és ha csakazértis indaként tekeredtek egymásra, akkor nem fogjátok tudni kialudni magatokat. A barátnőd ne a kozmóból tanulja a bölcsességeit.
Mi lassan nyolc éve vagyunk együtt a barátommal, az első pár hónap volt olyan, hogy összebújva aludtunk, majd a rózsaszín köd felszálltával ki-ki úgy, ahogy szeret és ahogy kényelmes. Ettől nem rosszabb a kapcsolatunk, és a tiétek sem.
Nem, mi sem tudunk úgy elaludni. Párom nem bír az oldalán feküdni pl, illetve orrsövény ferdülése is van és ha ráfekszem a mellkasára, még nehezebben kap levegőt. :)
Nem jelent szerintem semmi gondot, ha nem bújtok össze :)
Nekem a legjobb barátnőm azt mondta, hogy nem fogjuk egymás kezét a boltban a sorok között sem, így nem látszik, hogy boldogok lennénk.
Nagyon nem érdekel a véleménye, nem vele járok :D
Mi sem bújunk össze soha. Egyrészt én is hason szeretek alukálni nagyon nagyon ritkán a páromon alszom hason de az csak a délutáni szunyókálás idején szokott előfordulni.
A párom meg féloldalt szeret aludni a jobb oldalán sőt ő csak úgy tud elaludni. régen csináltuk azt amikor a jobb oldali részen aludtam hogy a párom úgy átölelt engem és úgy aludtunk, de mióta az ágy baloldali részén alszom mert az ágy jobboldali része az ablak mellet van és ha nyitva az ablak szinte zavar engem nem tudom miét, de ha távolabb vagyok akkor nem, így ezért is váltottunk helyet az ágyon, azóta nem bújunk össze maximum együttlét után egy picit vagyunk egymást ölelve aztán utána már megszűnik ez.
Szerintem ezzel semmi baj nincs.
Én is úgy gondolom, hogy nem gond, ha közöttetek ez nem okoz problémát. Annak ellenére, hogy mi pl. mindig összebújva alszunk el a barátommal. Persze éjszaka fészkolódás közben eltávolodunk, de hajnalban mindig visszabújik hozzám.
Illetve mi csak 1 nagy paplant használunk 2 kicsi helyett és ezzel sincs gond.
Több éve együtt lakunk, tehát a kezdeti rózsaszín ködre se lehet fogni, mi így szoktuk meg.
De attól még nem befolyásolja a kapcsolat minőségét, ha nem alszanak összebújva a felek. Egyéni :)
Nem. Ne is haragudj, de a barátnőd irtó buta. Nincs ezzel semmi baj. Mi sem alszunk összebújva, mert baromi kényelmetlen, és mindketten szeretünk kényelmesen aludni, különben nem tudjuk kipihenni magunkat. Ettől még szeretjük egymást, és nincs semmi baj a kapcsolatunkkal. Ha lenne baj akkor megbeszélnénk, vagy ha akkora probléma lenne amit nem tudunk tolerálni egymásban, akkor pl nem lennénk házasok lassan 6 éve. Lefekvéskor összebújunk, puszilkodunk, szexelünk, aztán megint összebújunk, kicsit még beszélgetünk, aztán szép álmokat, csók csók, és mindenki fordul a maga oldalára aludni. Ennyi.
Összebújni, és összebújva aludni marhára nem ugyanaz.:)
Nyugaaaalom, senki nem mondta, hogy válás lesz :) Csak érdekelt mások véleménye is, hogy csak mi vagyunk ilyen kis furák, vagy a barátnőm él tévedésben.. Úgy látszik akkor nem csak mi alszunk "külön":)
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!