Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond az, ha nem alszunk összebújva feltétlenül?
Alapvetően a vőlegényemmel nem alszunk együtt, mivel én is és ő is hason szeretünk aludni, néha átölelem hátulról, de egy idő után mindkettőnknek kényelmetlen lesz és "szétforgunk". A legjobb barátnőm viszont bogarat ültetett a fülembe, mivel szerinte egy párkapcsolat alapvető része lenne, hogy összebújunk.. valóban baj lenne ezzel?
20/L (21/F)
Dehogy is baj. Vannak emberek akik szeretnek osszebujva aludni es vannak akik nem.
Akkor okozhat problemat, ha ellentetes a nezet errol parkapcsolaton belul.
Baratnod pedig idiota.
Szerinted egy kapcsolat minőségét az adja, hogy összebújva alszotok az ágyban? Ne viccelj már!
Legközelebb ne legyél ennyire befolyásolható!
Kérdezö neked ez az első kapcsolatod? röhelyes a kérdés nem kéne a buta barátnökre hallgatni.Nem az éjszakai össze bújás határozza meg a kapcsolatot. Söt engem kifejezetten idegesit ha a bnöm arcában kéne lennem és az ö levegöjét szivni..hát ez a gáz szerintem.
27/F
Nalam az egyik szabaly, hogy nincs osszebujval alvas. Igy se alszok jol, szoval probalom megkonnyiteni az alvasomat, s nem megneheziteni.
32f
Nálunk mindig az ment, hogy átkaroltam, és a vállára tettem a fejem, vagy ő karolt át hátulról, aztán úgy fél óra múlva, vagy amint elaludtunk, a leglehetetlenebb helyzetben feküdtünk. Reggelre meg az lett, hogy tapostuk egymást, vagy egymást toltuk arrébb, hogy felférjünk az ágyra.
Bocsánat, de ha a barátnőm ilyet mondana, mint neked, rávágnám, hogy az én anyámat, hogy álmomban áthelyezkedem... Komolyan, ébren kellene maradnom, meg folyamatosan felkelni, hogy úgy maradjak, az meg nem állapot.
21L
El sem tudnék aludni úgy, nálam az alvás szent dolog, megcsak egy ujj sem jöhet át az én térfelemre!
Ne hallgass rá, hülyeséget beszél!
Kérdés, a barátnőd, egy isten nő, akinek minden szava szent?? Minden párkapcsolatban, a két ember tudja, mi a jó nekik. Nektek ez így jó, akkor senkinek semmi köze hozzá. A szerelmet, szeretetet, a kapcsolat milyenségét nem ez dönti el.
Gondold végig, a barátnődre hallgatsz és összebújva aszotok el.Jelek szerint, mind kettőtöknek rossz. Miért akarsz te rosszat a kapcsolatodba? Mert a barátnőd mondta, hogy már pedig így kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!