Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek összebújva aludni a párotokkal vagy kell a tér?
Mi szinte mindig szorosan összebújva alszunk kiskifli nagykifli pózba, hol én ölelem őt, hol ő engem. Nagyo jó érzés így elaludi és így felébredni. Ti hogy szoktatok aludni?
21/L
Mos muszáj volt emlékeztetni, hogy milyen sz*r egyedül aludni? Kössz szépen!
Csak vicceltem :D
Bár tényleg nincs párom, de amikor volt akkor mi is összebújva aludtunk mindig.
Egész életemben egyszer volt ilyenre lehetőségem (nem is olyan rég), és nagyon jó volt.. Kár hogy már nincs alkalmam rá :(
18/F
A barátom olyan forró mint egy kályha, és mindig állig betakarózik. Télen hozzábújok amíg átmelegszek, de utána menekülök :D
Nem tudok úgy aludni, hogy szorongat vagy melegít valaki. Általában csak a kezünk vagy a hátunk ér össze, elalvás előtt, meg ébredéskor szeretgetjük egymást, alváshoz távolabb húzódunk.
21/L
Nyáron a kisujját sem bírom egy idő után elviselni, telente meg folyton (nagyon szorosan) összebújva alszunk el.
Szóval a kell-e tér nagyban függ attól, hogy ki mennyire fázik, van-e izomláza, elaludt-e a napokban valamit :D
(6 éves kapcsolat)
ELaludni jó összebújva, de úgy aludni nemigen.
Szóval ha például rövid, délutáni szunya után is úgy ébred az ember, hogy pölö majd leszakad a jobb karja, mert a kedves végig azon feküdt, azért egy idő után meggondolja, hogy ölelgesse-e, bármennyire is jólesik az a közelség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!