Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerettek összebújva aludni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettek összebújva aludni a párotokkal vagy kell a tér?

Figyelt kérdés

Mi szinte mindig szorosan összebújva alszunk kiskifli nagykifli pózba, hol én ölelem őt, hol ő engem. Nagyo jó érzés így elaludi és így felébredni. Ti hogy szoktatok aludni?

21/L

2015. szept. 12. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Mos muszáj volt emlékeztetni, hogy milyen sz*r egyedül aludni? Kössz szépen!

Csak vicceltem :D

Bár tényleg nincs párom, de amikor volt akkor mi is összebújva aludtunk mindig.

2015. szept. 12. 19:12
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
Évek óta egyedül alszok. Amikor volt valakim sem aludtunk összebújva. Az egyik exem kijelentette, hogy nem fog összebújva aludni, mert ő úgy nem szeret/tud aludni, egy másik nem tudott velem egy ágyban sem aludni, akivel pedig még együtt aludtam, azzal se bújtunk össze, mert ő azt mondta nem szerelmes belém.
2015. szept. 12. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak hason tudok általában elaludni, meg sokat is forgolódok, úgyhogy képtelen vagyok összebújva aludni. Van, hogy összebújva ébredünk fel, olyankor meglepődöm, hogy ezt álmunkban hogy hoztuk össze :D
2015. szept. 12. 19:43
 4/12 anonim ***** válasza:
54%

Egész életemben egyszer volt ilyenre lehetőségem (nem is olyan rég), és nagyon jó volt.. Kár hogy már nincs alkalmam rá :(

18/F

2015. szept. 12. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Sosem aludtam még nővel...Most pedig földhöz vágom a telefont!
2015. szept. 12. 19:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A barátom olyan forró mint egy kályha, és mindig állig betakarózik. Télen hozzábújok amíg átmelegszek, de utána menekülök :D

Nem tudok úgy aludni, hogy szorongat vagy melegít valaki. Általában csak a kezünk vagy a hátunk ér össze, elalvás előtt, meg ébredéskor szeretgetjük egymást, alváshoz távolabb húzódunk.

21/L

2015. szept. 12. 19:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron a kisujját sem bírom egy idő után elviselni, telente meg folyton (nagyon szorosan) összebújva alszunk el.

Szóval a kell-e tér nagyban függ attól, hogy ki mennyire fázik, van-e izomláza, elaludt-e a napokban valamit :D

(6 éves kapcsolat)

2015. szept. 12. 20:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Imádok. :D
2015. szept. 12. 22:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Majd minden este összebújva alszunk el. de 2-3 körül, ha felriadok, már valahogy széjjelebb fekszünk.
2015. szept. 13. 02:41
 10/12 anonim ***** válasza:

ELaludni jó összebújva, de úgy aludni nemigen.

Szóval ha például rövid, délutáni szunya után is úgy ébred az ember, hogy pölö majd leszakad a jobb karja, mert a kedves végig azon feküdt, azért egy idő után meggondolja, hogy ölelgesse-e, bármennyire is jólesik az a közelség.

2015. szept. 13. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!