Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-48 órás munka beosztásban más párja is dolgozik? Bővebben lent.
Több kérdésem is lenne.
A párom nemrég kezdte ezt a fajta beosztásos munkát, amit ő egyelőre élvez. Én kevésbé.
A negatív észrevételeim azok, hogy szerintem hiába dolgozik időben annyit, mintha normál 5-6 napot dolgozna egy héten, akkor is elosztás szerint NÉGY vagy ÖT (ahogy kijön) teljes napot itthon van a héten, egyszerűen halálra unja magát itthon. Ezért feszültebb és kötekedősebb.
Mivel helyzet függő éppen, de van, hogy tud aludni odabent a munkahelyén, így élből van, hogy marhára kipihenten érkezik haza, esetleg 1-2 órára még ledől itthon. Pedig az első 24 óra arra lenne, hogy legalább a fél napot aludja át.
Én hazaesek délután a munkából, ő addigra már ugye végigunatkozta a fél napot, és nem igazán fogadja el, hogy én pl fáradt vagyok, hogy nem igazán akarok edzeni vagy túrázni vagy világot megváltani menni, neadjisten ledőlnék egy órára.
És ez egymás után kettő nap.
A másik oldala, hogyha úgy jön ki a nap, hogy hétvégére esik a hazaérés, és pl nem aludt, akkor én is otthon vagyok. Amikor ő jön reggel, én addigra kialudtam magam. Nem tudok elvonulni sehova, mert egy egy szobás kis garzonban lakunk. Olyankor viszont én unatkozom át a fél napot. Nem jó alvó még füldugóval sem, szóval lábujjhegyen lehet közlekedni, csöndben ülni és nézni ki a fejemből.
Hogyan kezeljem ezt a jelenlegi helyzetet?
Mivel köthetné le esetleg ő az energiáit vagy csak úgy a napját, amíg én dolgozom? Edzeni el-el jár, de az csak 1-2 óra a napból. Főzni nem tud, nem is fog megtanulni, a paradicsomot sem tudja megkülönböztetni a paprikától :)
Tvzget, olvasgat, takarítgat itthon bár 25m2-es az nem kihívás :D De akkor is sok az az 5 itthon töltött nap.
És én mit csináljak amikor ő alszik? Főleg, ha ez 8-9 óra.
Laptopom van, azt költségesebb halkabbra cserélni mint gy billentyűzetet :D Asztali gép nincs, nem is lesz.
Egyszerűen az a gond, amit úgy látom senki nem ért meg, hogy adott egy hétköznap négy napot otthon lévő férfi, meg egy hétköznap öt napot dolgozó nő.
És az energiaszintek ütik egymást.
A éppen fordított részben pedig 8-9 órát nem annyira egyszerű elfoglalni magad még a hobbiddal sem.
Azt meg könnyű mondani, hogy költözzünk nagyobba, de itt ami kettő szobás, az 140e ft/hó. Tudom, mert ebben dolgozom. Az árak hihetetlenek, hiába nem Pest.
Bocs, de ez tényleg vicc. A férjem 9 éve dolgozik így, volt közben olyan munkám nekem is, hogy hétfőtől péntekig, egész nap, de ilyen vergődést sose vágtunk le... mivel egész nap otthon volt, én meg ugye kb soha, megcsinált otthon mindent, nem esett le a gyűrű az ujjáról. Edzeni járt, futni, van hobbija, foglalkozott azzal, sétáltatta a kutyát stb. Mindemellett volt benne annyi empátia, hogy képes volt felfogni este, hogy fáradt vagyok, mert én dolgoztam.
Nem igaz, hogy a te pasidnak ez nem megy. Nem tud főzni... bakker, nem ér rá megtanulni?? Annyira mégsem unatkozhat, ha ilyen alapvető dolgokat nem képes megtanulni azért, hogy segítsen a párjának, aki meg minden nap szív a melóban. A leírásod alapján nekem egy önző hülyegyerek jelenik meg lelki szemeim előtt, aki unatkozik, de hasznos dolgot nem akar csinálni, és a hullafáradt másik embert bsztatja, hogy játszáááál már veleeeeem, nealudjáááál mááááár, brühühüüüü. Szánalom, de tényleg.
Szabadnapjaira vállaljon plusz melot,pénzetek is több lesz és unatkozni sem fog!
Általában akik így járnak dolgozni,/bizt.Őrök/ 2 munkahelyük van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!