Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ezért lenne velem?
Ezt már 2 legközelebbi barátommal megbeszéltem, de érdekelne külsős ismeretlen személy véleménye is.
21, lassan 22 éves férfi vagyok, van egy kissebb egyéni vállalkozásom amiből adódóan olyan keresetem van hogy egy család meg tudna élni belőle. Ez nem fitogtatás csak közrejátszik/közrejátszhat a történetemben. Van egy 30 éves nő és van neki egy 3 éves kislánya. Férje lelépett tőlük születése után. Én nagyon kedvelem őt, oly annyira hogy már meg volt köztünk az első szex is. Magyarra lefordítva olyan mintha egy pár lennénk. Tudja mivel foglalkozom, mim van és hogy azt honnan értem el. Csak nekem valahogy olyan érzésem lenne, mintha menedéket keresne nálam, hogy valamilyen szinten vissza tudjon a gyerek előtti életébe csöppenni. Ezt a "ragaszkodásából" veszem észre, és hogy mindig velem akar lenni de úgy azt a valódi szerelmet nem látom rajta. Szinte sokszor úgy kezel mintha már ezer éve ismernénk egymást és együtt lennénk. Ettől érzem furcsán, sokszor kellemetlenül magam. 2 barátom szerint nőkben van sokszor ilyen szándék. Szerintetek is?
Most mi a baj?
A csaj szerint együtt vagytok, szerinted ezek szerint még nem.
Ragaszkodik hozzád, veled akar lenni: miből gondolod, hogy nem szerelmes? Tudod, ezt mindenki másképp mutatja ki. Ő pl. így. Nem egy vinnyogó tinilány.
Van egy gyereke, akit évek óta egyedül is eltart. Ha jól értem, te eddig sem támogattad őt anyagilag. (Egy kávéra meghívni nem az!) Nyugi, nélküled is szemmel láthatóan remekül meg tudja oldani a helyzetet. Nem szorul a pénzedre. Ha eltartót keresne, akkor nem egy 22 éves gyerekkel kezd, hanem egy idősebbel, akinek a cége 22 éve lábon áll.
Valószínűleg csak egy felhőtlen kis liezonra vágyik, esetleg valami komolyabbra. Ez idővel kialakul.
De nem kell egyből kombinálni.
Ha meg neked nem tetszik, hogy ott egy gyerek, akivel számolni kell, ha komolyra fordul, akkor most lépj ki, úgy mindenkinek egyszerűbb lesz.
Kedves 2-es válaszoló!
Ezt nem tudom leírni, de valahogy tényleg nem érzem és nem látom rajta. Való igaz nem egy tinilány, de kortól függetlenül szerintem minden nő ki tudja nyilvánítani saját érzéseit. Én ezt még nem tapasztaltam.
Nem! Sőt, volt hogy már én is vigyáztam a kislányra és nagyon szeretem a gyerekeket. Unokaöcsém is hasonló korú, úgyhogy az hogy gyereke van számomra nem visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!