Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együt. Neki van saját lakása, magába él. 5-6 hónap után nem nem kéne megkrédezni ha akarok e nála lakni vagy vaalmi ? tervezünk saját házat venni pár éven belüL. Más lányok akiknek van saját lakás, ti hivtátok a barátotokat hogy lakjatok együtt, ha igen mennyi idő után ? És gondolom a költség fele fele nem ?2017. júl. 13. 19:02
1/7 anonim válasza:
Most akkor 3 hónapja vagy 5-6 hónapja vagytok együtt
Exbarátnőmnek lakása volt, nekem albérletem. Kb egy év után költöztünk teljesen össze, addig hol egxikünknél, hol másikunknál éltünk.
Nem, nincs olyan határ, hogy X idő múlva illene. Akkor fogja gelajánlani, amikor eljött a megfelelő idő számára. Btw te is felajánlhatod, hogy menjen hozzád.
2/7 A kérdező kommentje:
3 honapja vagyunk. Az 5-6 honap csak egy szam volt hogy annyi ido utan nem kene ? En ajanlanam, de a szuleimmel lakom.. 24F / 26 L
2017. júl. 13. 19:36
3/7 anonim válasza:
Saját lakásban lakom, a párom albérletben. Mi már gyakorlatilag az első hónapban megbeszéltük, hogy ha minden jól megy, akkor szeptemberben (ami 8 hónap járást jelent) hozzám költözik. Nekem simán belefért volna előbb is, akár 3 hónap után is jöhetett volna, de nálunk ő az, aki ilyen téren a lassabb tempót szereti.
4/7 anonim válasza:
Mamahotel után a csaj lakása kijár neked néhány hét után is akár. Ha egyszer jo árut akar a csaj akkor áldozzon érte. Világos.
5/7 anonim válasza:
Nem, miért lenne az és miért lenne normális beleülnöd a készbe, hmmm?
Nekem nö létemre nem volt pfám becuccolni csak ugy apa mellöl a páromhoz, elötte éltem egyedül egy-két évet, ahol megtanultam fenntartani magam.
Neked sem ártana, mert sokszor van az, hogy akkor a ffi elvárja hogy kiszolgálják, mint anyu tette anno.
6/7 anonim válasza:
Nrm értem bmeg a kérdést. Várd meg azt a két három hónapot és kiderül. Jézus. Mintha már előre fel lennél háborodva. Nem biztos, hogy 5 hónap után felajánlanám.
7/7 anonim válasza:
Arra már nem is írok semmit, hogy 3 hónap után saját házon gondolkodtok. Álljatok már le egy kicsit. Kvázi idegenek vagytok, plusz a rózsaszín ködtől nem is láttok tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!