Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom egy nagy veszekedés után egyszerűen összepakolt és itt hagyott engem egyedül. Egy férfi hogy viselkedhet így a párjával?
Egyszerű vita volt, csak kicsit elfajult, mert egyikünk sem akart engedni.
Ekkor annyit mondott, jó én engedek.Ennyi.Sejtettem hogy ebből valami lesz, mert ilyen még nem volt.Szótlanul elkezdett a lakásban mászkálni majd két sporttáskába összeszedte a fontosabb cuccait és annyit mondott, ma beszéltünk utoljára, nekem hozzád ezután semmi közöm nincs.A fölösleges itt maradt cuccait pedig kidobhatom.Telón ne keress, mert megszűntetem a számom, és nem leszek elérhető.Egy haverja jött érte, míg lenn várt, még fel sem nézett, és csak néztem az ablakból ahogy elmennek.
Rám írt egy utolsó üzit, hogy már külföldön van, ne keressem többet, mert nem jön vissza.
A szám utána már nem volt elérhető.
Igaz hogy az én lakásomba költözött oda, de felesben fizettünk mindent, most meg itt vagyok egyedül,ülök a tv előtt és bámulok ki a fejemből, hogy mi van?
Egy ilyen reakcióra én mit csináljak, hogy éljem ezután az életem tovább?
Gondolkoztam kiadom albérletbe a lakást, mert pár nap alatt elkelne, és visszaköltözöm a szüleimhez.
Alibi veszekedés volt, készült ő erre - nem úgy indul az ember külföldre, hogy egyszer csak érte jön a haver.
De most a rezsi a problémád, vagy az, hogy elhagyott?
(hol van a lakás?)
Azért az marhára nem mindegy, hogy mi volt a konkrét oka a vitának, és hogy mennyire voltak gyakoriak, mennyire domináltak nálatok az ilyen veszekedések. (nem azért mert kíváncsiskodom, hanem mert ez fontos szempont) A legjobban te tudhatod, hogy mi zajlott köztetek, milyen volt a kapcsolatotok, és neked kellett volna észrevenni, hogy ez a párodnak már sok.
Mivel kívülálló vagyok, nem ismerem az életeteket, csak tippelni tudok. Vagy tényleg besokallt, és ezért menekült el, vagy már volt valakije és régebb óta nem voltak irántad érzelmei, így ezt a vitát kihasználva könnyedén kilépett a kapcsolatból. Egyik sem valami szép dolog. Ugyanis ha sok volt neki a veszekedés, akkor ezt kommunikálnia kellett volna feléd, hogy változtassatok, próbáljátok meg inkább beszélgetve megoldani a gondokat. Az is lehet, hogy ő próbálta, de te nem vetted észre, vagy nem figyeltél, vagy nem hallgattad meg. Ezt a dolgot idegenek nem fogják tudni neked megfejteni, mert csak ti tudhatjátok milyen volt a kapcsolatotok. A leírtak alapján valami egyértelműen nem működött. Ennyi biztos. Az okokra pedig neked kell rájönnöd, ha van erre energiád.
Engem személy szerint nem emésztene és nem érdekelne, ha képes volt így ukkmukkfukk otthagyni. Problémától függetlenül. Meggyászolnám, majd túllépnék rajta és kész. Aki ilyeneket mond nekem, és ennyivel elintézia a kapcsolatot, annak lazán megmondanám, hogy ne aggódjon, nem áll szándékomban keresni, azt aki ennyivel elintézi azt ami köztünk volt.
Egyébként ez még mindig tisztességesebb egy fokkal, minthogy amikor nem vagy otthon, kihasználja a helyzetet, és akkor pakolja össze a cuccait és lép le szó nélkül, számot cserél, letilt meg hasonlók. És mire hazaérsz, már hűlt helye, elérni nem lehet stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!