Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megtennétek ezt a párotokért ha megkérne?
Nekem az ilyen kérdéseknél az a bajom, hogy akit amúgy sem érdekel az egész, az lehúzza azt a tábort, akinek nem mindegy.
Ha mondjuk a párom pixie hajat szeretne nekem, azt mondanám, oké, mert alig kéne vágni belőle, most is rövid. Lehet, hogy akinek derékig ér a haja, annak meg máshogy állna a szája egy ilyen kéréstől. Viszont én meg mondhatnám, hogy ez kinek probléma, az csak haj, nem szereti eléggé a férfit.
Engem megkért, hogy ne szedjem le, mert ő úgy nem szereti. Szerinte így nőies, csupaszon meg kislányos, és neki az nem jön be. Őszintén szólva örültem neki, nekem így kényelmesebb, mindig is utáltam az egész macerát, kényelmetlen volt folyton eltüntetni, nem volt olyan alkalom amikor nem vágtam meg magam, fél nap után már szúrt, a gyantát meg nem bírja a bőröm és persze fájdalmas is lenne.
Régen csak az exeim miatt, és azért borotváltam, mert a pasik ezt már kb követelik, és nem akartam ebből hisztit. Ha strandra megyünk, alul boxerszerű kisnadrág van rajtam, tehát nem látszik ki akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!