Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők Benneteket zavarna az együttélés szempontjából ha a szülőiházban szeretnék maradni és élni?
Köszönöm szépen előre is a normális válaszokat! Nemeteket és korotokat is ki fejthetitek ha úgy akarjátok!
Magán üzenet küldése esetén is készséggel válaszolok!
Igaz nem vagyok egy Adonisz fiú de meg tudnánk lenni szerintem.
Ti is így gondoljátok , Tisztelt hölgyeim ?
A nevemre irodot a ház utódként vagy örökösként.
És én személy szerint úgy vagyok vele hogy ha már van egy házam ahol nevelkedtem és bele születtem akkor nem szeretnék meg válni tőle!
Természetesen kirándulás túrázás céljaként el lehet menni nyaralni nyugodtan de nem úgy hogy örökre el is költőzek a szülői házamból.
Mert már nagybátyám is idős nővérem is nem sokára házasodni fog.
Apukám sajnos meghalt 4 évvel ezelőtt.
És anyukám van még jelen helyzetben itthon.
És természetesen segítenék mindkét félnek.
De ha már van egy házam nem szeretnék el költözni belőle csak azért mert a nőnek nem tetszik. Őszintén bevallom hogy sajnálom.
Az én házam benne akarok élni , maradni.
Nem bírnám elfogadni azt a tényt hogy egy idegen család foglalja el az én szülői házamat.
Szerintem így természetes. Természetesen dolgoznák azért.
Ti hogyan gondoljátok ezt ?
20 éves fiú vagyok.
21-nek: ha egyszer kimsz valami élhető országba, miért mennél haza a szarba? Tudod ki...
Meg ha kinn vagy, a ház lerohad közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!