Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves korosztály. Hogyan célszerű megegyezni az együttélés anyagi részleteiről?
Nehogy mar ezzel a ket gagyi."uttal" lekenyerezve erezd magad! De komolyan. Egy ilyen wellness hetvege kuponnal kb 15/fo. Ne vicceljunk mar.
Meg egyebkent is. Vannak.az eletnek.kozos anyagi terhei, amit viselni kell, megosztva, es ezen felul, ha valakinek van mibol, es van kedve, meghivhat utazasra. De nem.a villanyszamla kifizetese helyett:-)
Ez nem jo irany, mert nem mérhetõ, nem õsszemerhetõ, es kolcsonos elegedetlenseget fog szulni.
Szerintem...
Egyedül négyőtöket? 2 gyerkőc után jár a gyerektartás, gondolom meg is kapod, hiszen a leírásod alapján eléggé számon tartod a pénzeket.
Azt nemigazán tudom hogy jön ide, hogy párodnak mekkora megtakarítása van. Inkább nem is akarom találgatni, miért hoztad fel.
Hülye helyzet a tiétek, mert ugyebár azt azért nem várhatod el tőle, hogy eltartsa az előző férjed gyerekeit is. Főként, mert elvileg kapsz pénzt általuk.
Milyen elgondolásod van, mennyivel kellene beszálljon a rezsibe? 1/4 részt? Mert alapjában az volna igazságos ugye. De azt is csak az idő 5/7 részében, hiszen ennyi időt tölt el nálad.
Szerintem elég buta dolog ennyire számolgatni, de valamennyit azért hozzájárulhatna a közös életetekhez. Étkezéshez szokott vinni alapanyagot? Vagy csak eszik a hűtődből vagymi?
Komolyan, írd le, mi az, amit ő áll az egészből, mert most úgy tűnik, hogy egy ingyenélő parazita, de rengeteg info hiányzik még...
Most akkor összeköltöztetek vagy nem? Mert ha itt is meg ott is vagytok, akkor nem. Ha össze akartok bútorozni, akkor költözzön oda teljesen, a lakását adja ki és természetesen szálljon be a háztartás költségeibe.
De egyébként meg nem igaz, hogy ha már az összeköltözést tervezitek, akkor annyira nem tudtok kommunikálni, hogy annyit mondj, figyelj Laci, sajnálom de nem tudok a fizetésemből még egy embert etetni.
Mivel hétvégén nála vagy, ő fenntartja a sajátját..., lehet eszébe sem jut, hogy több áramot eszik a tv nálad, ha ő is nézi. Uram bocsásd meg, de ételt - vizet számolni..?
Kell neked a barátsága, ezért azzal a kis plusz költséggel fizetsz érte, miként ő is a barátjával akar menni nyaralni, azért ő fizet.
Beszéld meg vele, hogy drágább az ariel, ha az ő gatyáját is berakod a gépbe a bugyogóid mellé!
Biztos látja benned az erős nőt, "amire szükségünk van meg tudom teremteni," meg sem fordul a fejében, hogy elesett lettél miatta.
Kedves Nyolcas!
Nekem volt többet fogyasztó barátnőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!