Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban, házasságban élők! Ti menny idő után fingotattok egymás előtt?
Nem tudom pontosan, talán 3 hete voltunk együtt, amikor épp rendet raktunk otthon, és a férjem lehajolt egy üvegért és kicsusszant neki jó hangosan, recsegősen:) Akkor bocsánatot kért, de mondtam neki, hogy ne vicceljen, nincs ezzel semmi gond, természetes, és jót röhögtünk. A böfögéssel ugyanígy vagyunk. Ha már témánál voltunk rákérdeztem, hogy őt zavarja e, az egymás előtti eregetés, büfi, mondta hogy nem, még meg is könnyebbült, hogy milyen laza csaj vagyok, lehet előttem természetesen viselkedni, mert a legtöbben kényeskednének.
Máskor nekem jött ki, ráadásul pont orgazmus közben. Erre mondta, hogy "beszarás milyen jó vagyok mi?" Azon is nevettünk egy jót .
Nem csinálunk ebből problémát, nevetséges és szánalmas lenne. Egyikünk sem fog wc-re szaladgálni mint a mérgezett egér. Van légfrissítő, lehet szellőztetni, ilyenek. Mégis ki előtt legyünk természetesek, felszabadultak, ha a párunk előtt is meg kell játszani magunkat és görcsölni? Na köszi, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!