Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban, házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban, házasságban élők! Ti menny idő után fingotattok egymás előtt?

Figyelt kérdés
Azért kérdem,mert a sunyi,halkkal is le lehet bukni

2017. jún. 11. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi nem szoktunk fingani egymàs előtt,szar a házasságunk :(
2017. júl. 16. 12:00
 12/15 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom én 4 éve vagyok a párommal de nem pukiztam még előtte :D Valahogy szégyenlem magam... :D Nem is tervezem :D 22L
2017. júl. 25. 02:17
 13/15 Sharoonka 2160710 válasza:
Hat szerintem egy nőnek nem illő fingani ha kell gyorsan wcre vagy 2 méterrel arébb alni es ott en soha nem fingotam más tarsaságában de egyszer bizony meg történ a párom reggel később kelt fel én meg azt hittem hogy el ment már es amit tartogatam este ota azt ki engetem ő meg elöttem ült es csak nagy szemekkel nézet hu de gaz volt ....😁😂
2017. júl. 27. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan, talán 3 hete voltunk együtt, amikor épp rendet raktunk otthon, és a férjem lehajolt egy üvegért és kicsusszant neki jó hangosan, recsegősen:) Akkor bocsánatot kért, de mondtam neki, hogy ne vicceljen, nincs ezzel semmi gond, természetes, és jót röhögtünk. A böfögéssel ugyanígy vagyunk. Ha már témánál voltunk rákérdeztem, hogy őt zavarja e, az egymás előtti eregetés, büfi, mondta hogy nem, még meg is könnyebbült, hogy milyen laza csaj vagyok, lehet előttem természetesen viselkedni, mert a legtöbben kényeskednének.

Máskor nekem jött ki, ráadásul pont orgazmus közben. Erre mondta, hogy "beszarás milyen jó vagyok mi?" Azon is nevettünk egy jót .

Nem csinálunk ebből problémát, nevetséges és szánalmas lenne. Egyikünk sem fog wc-re szaladgálni mint a mérgezett egér. Van légfrissítő, lehet szellőztetni, ilyenek. Mégis ki előtt legyünk természetesek, felszabadultak, ha a párunk előtt is meg kell játszani magunkat és görcsölni? Na köszi, de nem.

2017. nov. 22. 13:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Ismerkedés után másnap.
2018. febr. 23. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!