Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit lehet ilyenkor tenni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyenkor tenni, ha nem birod a pasid baratait?

Figyelt kérdés
Azt mondja en fontosabb vagyok naluk, de közben szakítással fenyeget,mert nem tudom elfogadni az o baratiait es nem megyek el velük sehova. Neki létfontosságú a baráti társaság, es elvárja, hogy jól erezzem ott magam. Közben ez nincs így sajnos. Nem zavarja, higy en rosszul erzem magam koztuk, csak menjek el vele a programokra.
2017. jún. 9. 08:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a helyzet nálunk annyi, hogy ő nem fenyeget szakítással csak durcizik,kiborító tud lenni :( 24N
2017. jún. 9. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Tudod mikor maradnék egy ilyen bunkóval.. Nem értem miért nem vágtad még ki, amikor kiderült, mennyire huszadrangú vagy számára. Mi az istenre vársz? Kaparj már össze magadban egy hangyaf-sznyi önbecsülést basszus.
2017. jún. 9. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem minden éremnek két oldala van. Elmomdtad neki konkrétan, hogy miért nem bírod a barátait? Tettek valamit azért, hogy nem bìrod őket? Vagy csak símán úgy döntöttèl, hogy nem akarsz velük eljárkálni?

Szerintem ha van konkrét ok, és ezt elmondod neki akkor jobban kezelhetővé válik a helyzet.

Az is sokatmondó lehet, hogy ha tényleg van konkrét oka, hogyan reagál rá a párod.

Abban egyetértek vele, hogy az elég kínos, hogy nem tudtok közös programokat szervezni velük együtt, hiszen ez is mélyíti a kapcsolatotokat.

A barátok általában ott vannak akkor is, ha egy kapcsolatnak vége van. Kisajátítani nem lehet senkit.

Sok lánynak meg pont az a baja, hogy a pasijuk nem hívja őket a haveros programokra.

Persze mértéket kell tartani, kell a közös, kettős életre is időt szakítani. Illetve egyensúlyt tartani a te baráti társaságoddal töltött idő, és az övéivel töltött idő között.

Ő eljár veled ha a te társaságoddal szerveztek programot?

2017. jún. 9. 11:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem nincs nagy barati társaságom. Egy baratnom van akivel talalkozgatok. Mikor a parom tarsasagaban voltam, nem nagyon akartak velem beszelgetni a többiek. Elvoltak egymással, engem kirekesztettek. Nincs kozos temank. Elmondtam a baratomnak, de nem ertett meg,azt mondta ezért kell eljonnom tobbszor is, hogy hatha akkor kialakul koztunk barátság.
2017. jún. 9. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Van itt màs baj is
2017. jún. 10. 16:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2017. jún. 11. 07:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátodnak igaza van. Abból amit leírsz, látatlanban azt szűröm le, hogy nem vagy éppen egy nagyon barátkozós személyiség.

Ez alapból nem baj, de akkor olyan embert kell keresni magad mellé, aki szintén inkább magába forduló, mert ez így nehéz lesz.

Nekünk is volt olyan haver a baráti társaságban, aki hozta a nőjét, de az meg olyan zárkózottan ült ott, ha kérdeztük, egy-két szavas válaszokat adott, így baromi nehéz volt vele bármilyen kontaktust teremteni.

Sőt, még ha barátkozós vagy is, igazából elég nehéz dolog egy teljesen új társaságba bekerülni,főleg ha ott mindenki már évek óta ismeri egymást. Ilyenkor kell minimum 5-6 alkalom, de néha több is, hogy befogadjon egy összeszokott társaság.

Szerintem próbálj meg kiszemelni valakit aki kicsit szimpatikusabb és vele kezdj beszélgetni. Aztán a többi majd jön magától.

2017. jún. 11. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!