Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudnád viselni saját magad?
Tudnál-e saját magaddal élni? Holnaptól belőled kettő lenne, ő is te lennél, illetve te is ő. Ugyanolyan külsőleg, belsőleg, ugyanazokkal az emlékekkel. Nincs opció, hogy ki volt hamarabb, egyszerüen csak ott találnátok magatokat egymással szemben. Nincs első, vagy eredeti, igazi, mert mindketten azok vagytok.
Tudom, hogy eddig is mindannyian magunkal éltünk eddig, csak nem kellett fizikailag osztozni semmin. De holnap már kérdés, hogy ki fekszik az ágyba, ki zuhanyzik előbb, ki használja a kedvenc csészét, melyikőtök is találkozzon a párotokkal, mert mindkettőnek "joga" van.
Tehát ilyen részletekbe belegondolva, vajon hogyan tovább?
Valószínűleg nehezen menne elviselni saját magam, nem egyszerű a természetem, a férjemnek nem tudok elég hálás lenni, hogy elvisel :)Folyamatosan dolgozom magamon, de azért van még mit javítani.
Ha mindketten ugyanazok lennénk, akkor ugyanazt akarnánk nem? Úgy értem, hogy ha innék egy kávét, akkor ő is akkor ott? Hogyan lehetne döntéseket hozni, ha ugyanazt gondoljuk? Pl. ki fekszik az ágyba? Ha mindketten ugyanakkor szeretnénk, hiszen teljesen egyformák vagyunk. Vagy a gondolkodásunk, igényeink mások lennének, csak a genetika és az emlékek lennének ugyanazok?
Nekem most a Prestige című film ugrott be. :)
Én azt gondolom egyébként, hogy csak a kezdeti idő lenne nehéz. Mivel az adott ponttól két külön személyiség lennénk, önálló döntésekkel, egy idő után elkezdenénk elkülönülni egymástól: más vágyak, más öltözködés. Benne más személyiségjegyek erősödnének meg, mint bennem - mármint nyilván azokból, amikkel egyébként is rendelkezem.
Magamat ismerve... én lennék a csendeske, ő a dominánsabb. No nem azonnal, hanem egy idő után.
Akkor pedig már nem ugyanazok lennénk, hanem két külön személy.
Mindig is akartam egy ikertestvért. :)
24-es vagyok
Ez esetben nagyon jó lenne, hiszen ahogy többen is írták előttem, lenne idő több dologra, sokkal hatékonyabb lehetnék. :) Viszont ha önálló döntéseket hozunk, akkor szinte elkerülhetetlen a konfliktus is, hiszen mi van, ha mondjuk ma neki kéne bemenni dolgozni, de nem akar..
Tehát végül is két külön személyiség lennénk ugyanazokkal az emlékekkel, de előbb-utóbb két külön élettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!