Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Eltudnád viselni saját magad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltudnád viselni saját magad?

Figyelt kérdés

Tudnál-e saját magaddal élni? Holnaptól belőled kettő lenne, ő is te lennél, illetve te is ő. Ugyanolyan külsőleg, belsőleg, ugyanazokkal az emlékekkel. Nincs opció, hogy ki volt hamarabb, egyszerüen csak ott találnátok magatokat egymással szemben. Nincs első, vagy eredeti, igazi, mert mindketten azok vagytok.

Tudom, hogy eddig is mindannyian magunkal éltünk eddig, csak nem kellett fizikailag osztozni semmin. De holnap már kérdés, hogy ki fekszik az ágyba, ki zuhanyzik előbb, ki használja a kedvenc csészét, melyikőtök is találkozzon a párotokkal, mert mindkettőnek "joga" van.

Tehát ilyen részletekbe belegondolva, vajon hogyan tovább?

2017. jún. 6. 22:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Sok mindent szeretnék magamban, és sok mindennél kérném, hogy dolgozzak rajta, hogy változtassak
2017. jún. 6. 22:13
 2/28 anonim ***** válasza:

Lelepnek es nevet valtanek :-D

Majd irany a vilag a szex szerelem ...

2017. jún. 6. 22:14
 3/28 A kérdező kommentje:
Egy kis önismereti kérdés, kérlek kort és nemet is adj, ha veszed a fáradtságot és válaszolsz. Előre is köszönöm.
 4/28 anonim ***** válasza:
51%
Simán elviselném magam. Lényegében mindenre 2 ember lenne, amit eddig egyedül eddig csináltam. Egyetemen a jegyzetek kidolgozása feleannyi idő lenne, feleannyi órára kéne bejárnom. A zuhanyzásból és hasonlókból az égvilágon semmi gond nem lenne. A barátnőm pedig valószínűleg örülne, hogy ketten lettünk.
 5/28 anonim ***** válasza:
El,így is elviselem magam,hülye kérdés..
2017. jún. 6. 22:15
 6/28 anonim ***** válasza:
38%
El. Eléggé nyugisan élek, csendesen, rendszerető módon introvertált férfiként. Szóval nincs semmilyen h.ülye bogaram.
2017. jún. 6. 22:17
 7/28 anonim ***** válasza:
18%

Kirabolnék pár bankot, kivégeznék pár embert majd haza küldeném a hatóságokat magamért, én meg elnyaralgatnék egy ideig. Esetleg elmennék nyaralni vele Texasba és olyat csinálnék amiért halálbüntetés jár. :D

30/f

2017. jún. 6. 22:18
 8/28 anonim ***** válasza:
41%

Felváltva csinálnám a vizsgáim, hogy egyiket az egyik, másikat a másik énem csinálná. Pihenhetnék és fele annyit kéne tanulnom! Elférünk ketten az ágyban, cserébe el tudnánk intézni dolgokat egyszerre. Gyorsan zuhanyzom, ezzel nincs gond, így is 2 csajjal lakom.

A probléma a párommal való találkozás lenne, mert azt nem szívesen hagynám ki a másik énem javára. De ha tud a kis titkomról, akár bevehetnénk egy hármasba is. :D Szóval én maximálisan ellennék szerintem.

2017. jún. 6. 22:19
 9/28 anonim ***** válasza:
51%

Saját magammal?

Most vettem (ugye holnaptól ezt akkor többes számban kellene mondani) egy elhanyagolt házat, valszeg összevesznék a másik magammal, hogy ki maradhat javítgatni a házat, illetve kinek kell bemenni dolgozni - és végül sorsolni kellene, mert szívesebben dolgoznék/dolgoznánk rajta.

Tudod mi a baj? Hogy ennek az egésznek nálam csak előnye lenne, mert így minden bevállalt hülyeségnek a végére tudnék jutni.

Nem beszélve arról, hogy az egyik én feleségül vehetné azt a lányt, aki mellett nem merek elköteleződni évek óta, a másik meg követhetne más utat.

A többi, mint kedvenc pohár meg ki zuhanyzik előbb nem lenne lényeges, mert ilyenekből azokkal se csinálok problémát akikkel most együtt élek, mindegy melyik (tiszta) pohárból iszok például.

Maximum a másik én a körülményeskedésével tudna kiakasztani... :D

31F

2017. jún. 6. 22:25
 10/28 anonim ***** válasza:

Mi mindketten jol tudunk alkalmazkodni , foleg kolis ev , es nagy csalad utan.

megbeszelnenk ertelmesen a dolgokat. Furdes/ agy nem. Parunk meg nincs. Kettent elnenk egy lakasban.

De idegesitene mindkettonket, hogy neha lustak vagyunk, vagy inkabb, hogy halogatunk. Pedig dolgozunk azon, hogy leszokjunk rola. Ket pato pal.

viszont sok konyvet tudnank elolvasni, es egyutt mehetnenk reggel futni.

2017. jún. 6. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!