Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Él valaki olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Él valaki olyan férfival kapcsolatban, aki zárkózott, nem igazán osztja meg, miről mit gondol?

Figyelt kérdés
Vagy például akivel nem igazán lehet megbeszélni, merre tart a kapcsolat (" hát itt vagyok, nem?"), Vagy megbeszélni h vmi nem tetszik?
2017. máj. 30. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Kapásból ilyen emberrel el se jutnék a járásig, mert annak az alapja a nyílt, őszinte kommunikáció. Ha ez nincs meg, akkor hogy lesz belőle kapcsolat?
2017. máj. 30. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Kizárt lenne, hogy összejönnek ilyen pasival.
2017. máj. 30. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom.Max nagyon az elejen meg oke,de ha tartos ez a zarkozottsag az zavarna.
2017. máj. 30. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Éltem, összeköltözéstől számítva másfél évet pazaroltam el rá az életemből .

Felesleges, csak tönkrementem benne, hogy semmit nem lehet vele megbeszélni. A halál lénegtelen dolgokat naná, de ami fontos lenne (jövő, kapcsolat, változtatások, "hibák" stb.) egyáltalán nem, mert hárított, vagy nekem esett, vagdalkozott...

A párom szerencsére pont az ellenkezője, itt én vagyok zárkózottabb, de közel sem szemellenzős.

2017. jún. 2. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Ehh , össze sem jönnék ilyen pasival. Nem tudnám elviselni.
2017. jún. 2. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!