Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne a párotokról (egyetemista), hogy hisz az illuminátiban, meg a különböző hülye összeesküvés-elméletekben, akkor otthagynátok? 20L
"Mi a pék az az illumináti???"
Nem tévesztesz meg, attól, hogy tagadod, hogy nem tudod mi az, még lehetsz egy pék illuminátus.
Attól függ, mennyire.
Az összeesküvés-elméletnek titulált dolgoknak egy részének van valóságalapja. És nyilván nem a gyíkemberekre, meg az üreges földre gondoltam... :))
Ha nem megy ilyen mindmeghalunk.com szintre, akkor nem zavarna, simán belemennék eszmefuttatásokba, hogy honnan és miért hisz az adott dolgokban - feltéve, hogy lehet vele értelmesen vitatkozni, és elfogadja, ha valaki nem ért vele egyet.
Ha totál elvakult, agymosott idióta, akkor nem lenne hosszú éltű kapcsolat, bár szerintem az már hamarabb megmutatkozik az ember személyiségén, nem is jutnánk el hosszabb távra.
Egyébként kérdező... te komolyan el tudod magad képzelni valaki oldalán, aki ilyesmiben hisz?
De most tényleg. Azt hittem, az intelligencia szexi
Aki egyből rávágta hogy igen azoknak ajánlom kicsit nézzenek utána a dolgoknak, sok dolog van a világban amiről nem gondolnátok hogy úgy van. :)
Ti vagytok kb azok az emberek akik elhisznek mindent amit a híradóban mondanak és facebookról tájékozódtok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!